Aylin52 Kızlar 38 haftaya yeni girdim bugün biraz yürüdüm evde hareket ederken karnım kasılıyor ve alt bikini bölgeme iğne gibi birşey saplanıyor ara ara ? Ne olduğunu bilen yaşayan var mı ? Dinlenince geçiyor
GunesliGunler_ Aylin52 daha bugun doktoruma sordum. Bebeğin baskısı sonuçta orda bir canlı var ağırlığı olan takılma dedi
Extreme34 Aylin52 Vajinalar ne çekti bu minnoslardan 😁31.haftadayim aşağıya düşecek sanki ve zonkluyor haftalardır 🙈🤷♀️
Damla1995 Aylin52 kanala griyordur artik canm o yuzden. Benm 38 haftada knqla grmis gorunuyordu ve drdgn gbi batmalar yasiyordum.bnde acilma oluo sanardim 😁
Aylin52 Gunes00mavi yaaa Allah yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Doktor yürü dedi böyle ağrılarda zor yürütüyor bakalım hayırlısı
Damla1995 Extreme34 pozisyonu bas asagi oldugu icindkr canm kimisinin erken donermis benmde oyleydi 5.aydan sonra yasadim bende hepsini 😊
Extreme34 Damla1995 mübarek her tarafa dönüyor benimki.Bazen ayaklar aşağıda bazen yukarıda hissediyorum 😁😁😁
Aylin52 Extreme34 siz bol bol dinlenin fazla hareket etmeyin o zaman ben o haftalarda doktor hareket için erken demişti bol bol uzanın yatın yormayın kendinizi az daha kalsın minnak içerde
Damla1995 Aylin52 bilirim o heyecani 3.kez yasicam bence insallah 🙈 sizin btmis gibi bise arrtk 😍 her an dogum gelebilir smdiden rabbim sag saglim kavustursun insallah sizi tum hamile annelerimizi 🤲❤
Extreme34 Aylin52 yatak istirahati uygun gördü doktor,işten ayril dedi.32 haftaya kadar rapor verdi.Dua ediyorum zamanında ve sağlıklı gelsin diye,seker hastasıyım bir de😒
Aylin52 Damla1995 amin inşallah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim benimde ilk gebelik çok korkuyorum :)