heleninannesi06 Doğuma bir buçuk ay gibi bir süremiz kaldı köşeye bir iki paket koyalım dedik baby turco 1 numara çok mu ufak bazı yorumlar öyle hiçbir deneyimim yok bez konusunda 2mi alınmalı 🤔😊
gulnurkrms heleninannesi06 ben sleppy aldım henüz benimde bebeğim doğmadı ama onunda 1 numarası bana çok minik geldi demekki o kadarcik olacak popisleri 2 paket aldım 15 güne 2 numaraya döner diyorlar bende bilemiyorum
OksijenliSu Zaten 2 paketi 1 haftada bitirirsin merak etme. 😅 Yeni doğdukları zaman sürekli dolduruyorlar. O yüzden sıkıntı yapma. heleninannesi06
3oglanannesi heleninannesi06 bebeğinizin kilosu iyi gidiyorsa 2 mini olanı alın newborn olanlar tık daha zayıf erken doğanlar a iyi olur ben bi newborn bi tane de 2 mini aldım bende kullanırım doğumdan sonra nasılsa bide erken gelme ihtimali var
whitedream heleninannesi06 sleepy ve baby turco kalıpları aynı ben ilk sleepy 2 numarayla başladım 250 adet bez kullandım 50 günde. sonra baby turco 3 numaraya geçtim pahalı olunca. pişik filan olmadı memnunum bence 2 numara alın yada az sayıda 1 numara alın bide bebeğin kilosu önemli tabi benim 3200 doğmuştu
heleninannesi06 gulnurkrms diğer markalara göre bu biraz daha küçük demisler ondan canlandiramiyorum gözümde zaten bebiş gelişimini de bilmiyoruz 😃
Kelebekk-0307 gulnurkrms sleepy 1 numara prematüre bebekler için sanırım direkt 2 numara alsaydınız keske o bile minicik zaten bende 2 numaradan 2 paket aldım insallah elimizde patlamaz
Cansuzumra09 gulnurkrms öyle canım ben 1 numara bittikten sonra direk 2 ye geçmiştim .ve ben BİM’in v sini kullanmıştım çokta memnnunum
heleninannesi06 3oglanannesi valla buradaki kiloları duyunca bizimki bana biraz minik geliyor ama 😃🙄 çok teşekkür ederim 🙏
gulnurkrms Kelebekk-0307 gerçektenmi bilmiyodum böyle bişey olduğunu üstünde öyle bişey yazmiyo neyseki 80 tane den fazla almadim
OksijenliSu heleninannesi06 Ooo. Hemde nasıl. 😅 Sonra yavaş yavaş büyüdüklerinde ise kaka yapmaları azalıyor. Haliyle insan düşünüyor acaba kabız mı oldu vs diye. Yani diyeceğim o ki zamanla yaşayıp görürsünüz. 😁😁
3oglanannesi heleninannesi06 biri 2-5 kilo biri 3-6 kilo ikisinden birer paket almak her ihtimale karşı iyi
Mevaninannesiii heleninannesi06 canm ben ilk bebeme sleepy almıştım 2 numara ile başladık şimdi sleepy değişti beğenmedim çok tasirmaya başladı baby turcoyu gectim ikinci bebem için de baby turco 2 almayı düşünüyorum 1 nasıldır bilemicem
heleninannesi06 Mevaninannesiii bende 2 alayim o her şekilde kullanılacak birde emin olamamistim onada o zaman bakacağız çok teşekkür ederim 😊🙏
Damla1995 heleninannesi06 kiloya gore alin canm noya gore dgl. Ideal olani 3-6 kg olan. Yenidogan 0.3 kg almayin cok kucuk.
heleninannesi06 Damla1995 iki numara da 2-5 kg yazıyordu öyle siparis ettim internetten olmaz küçüğü gerekirse alırız artık deneyerek göreceğim sanırım çünkü kestirmiyorum biz hep ufak dogmusuz ablamın oğlu var o da düşük kiloyla doğdu
bsnrd heleninannesi06 ben 1 numara aldım 200adet kullandm.evet küçük ama bebeğimde minyondu .2de küçük smdi iki numara kullanıyoruz.bence kilo ile alakalı.ve baby turco dan memnunm HC szdrma yapmadı sukur
heleninannesi06 bsnrd sevindim memnun olmaniza şuan çoğundan uygun olan oymuş umarım bizde memnun oluruz malum hayat şartları 😃 çok teşekkür ederim bu arada 🙏
bsnrd heleninannesi06 aynen hiç szdrma yapmadı pisikte yapmadı bizde.internettn aldm sizde kampanyalara bakabilirsiniz.🙂rica edrm🤗
Ecoli28 Ben 2 numara aldım, 3000 gr doğacağını varsayarsak iyi duruyor , henüz doğum yapmadım ama büyük almak daha mantıklı, küçük gelirse elinizde kalır