Nus_12 Arkadaşlar progestan fitil eriyo ve dışındaki yuvarlak şey dışarı cikiyo normalmi acaba yaşayan varmı bu durumu
Rmysa0308 Nus_12 ne icin kullanıyorsunuz acaba.ben 4 haftalık hamileyim doktoruma yolculuğa çıkabilir miyim dedim progesteron testine bakmam lazım dedi neden sizce
Yavrumu-beklerken123 Nus_12 Fitil attıktan sonra yarım saat uzanmaniz yeterli , dediğiniz gibi hep dışarı çıkıyor sıkıntı olmaz
ZMM8888 Nus_12 merhaba ben neredeyse bir aydır kullanıyorum tek bir kez dış kısmı çıktı onda da tuvalet e gitmiştim biraz zorlamıştır kendimi ama onun dışında sadece akıntısı geliyor
Yavrumu-beklerken123 Nus_12 Sabah akşam kullaniyorsaniz akşam fitillerini yatacağıniz vakit atın , ister istemez çıkıyor sorun olmaz
Nus_12 Yavrumu-beklerken123 içindeki önemli zaten diye biliyorum eriyo çünkü ama kapsül boyle cikmiyodu çıkınca merak ettim
Saaaaa Nus_12 ben bugün doktora gittim 4.5haftalık dedi ama benim idrardan sonra hafif kahverengi leke geliyor dedim oda kan testi istedi normaşde 15fln olması gereken bende 7.5çıktı o yüzden verdi ve iğnede verdi
Ilkhayat Rmysa0308 sıkıntı olmaz doktor he diyorsa onu uygula o iğne veya fitil çok etkili bol bol yat bence