Ozge2805 Meloakar bende yorgunumki kaç kilo ile normal doğum olur anladım 🙈 Ben 83 ile doğuma girdim 77 idim hamile kaldığımda tabikide kilo artıkça risk te çoğalıyor
Perilisa Meloakar bebek için soruyorsan 3.5 kg dan sonra normal doğum zor olur ilk gebelikte dedi doktor bana
CanselY 43 ile hamile kalmıştım 53 kilo ile doğurdum. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canim..
NezihaB38 CanselY bende aynı 45le hamile kaldım 54 kiloyum şuan iyimi sizce biraz korkuyorum doğumdan 🥺😔
Duyguuuuuuu esmir peki şuan tekrar gebesiniz sanırım ne yapacaksınız yani normal mi sezeryan mi bide biraz bilgi verirmisinşz normal dogum kolay geçmiş sanırım şunu yaptım falan dediginiz bir şey var mı
Meloakar NezihaB38 merak etme yorumdaki bir arkadaş doğurmuş 53 kiloyla Allah’ın izniyle sende yaparsın ❤️
CanselY NezihaB38 Rabbim yardim ediyor şükürler olsun..Korkmaniza endiselenmenize gerek yok. 1 oglum var 3.500 kilo dogdu. Bu ikinci hamileligim olacak. Dogurduktan sonra insan herseyi unutuyor. Rabbim sağlıkla kucağınaiza almayi nasip etsin inşallah..
Dmladuru Meloakar Ben 95 kiloyla gittim normal doğum yaptım bi sıkıntım olmadı dikişimde vardı onlarda hemen iyileşti sıkıntı yaşamadım
CanselY NezihaB38 o zaman 19 yasindaydim bide 🥺 Ama korktuğum gibi olmadi sukur. Suan hamile degilum mesela simdiden ya hamile olursam nasil dogurucam korkusu var icimde 🥺