Burcukokpinar Merhaba kızlar doktorum gebelik şekerinden şüpheleniyor bi süre evde kan şekerimi takip etmemi istedi şuana kadar açlığım en fazla 75 tokluğum 158 çıktı aranızda bu değerleri görenler var mı ?
Hatice_gzr2505 Burcukokpinar bana 10 haftalıkken teşhis kondu bazı yicekleri yiyince ağzım şekerleniyordu acayip rahatsız ediyordu vücudum yanıyordu ayaklarım da dahil 155 di tokluk şekerim açlık da 75 falandı diyet uyguluyorum şuan iyiyim 21 haftama girmek üzereyim
Ebruuuusalman Burcukokpinar benim aclik 77 di icecegi ictikten sonra 155 1 saat sobra 89 cikti doktorum normal ii dedi
Burcukokpinar Ebruuuusalman benimde şeker yükleme değerlerim bu şekildeydi bebek 6 gün önden gidiyo doktorda şüphelendi evde parmaktan yemeklerden önce ve sonra ölçmemi istedi 140 üstüne bi kaç kere çıktım Buda beni tedirgin etti açıkçası acaba şeker var mı diye
Ebruuuusalman Burcukokpinar benimde 1 2 hafta onden gittigi oluo ama doktor korkulacak bse yok normal 1 2 hafta onde yada geriden gelmesi dedi
Hatice_gzr2505 Burcukokpinar ölçüm aletim yok ama haftada bir sağlık ocağında parmaktan yaptırıyorum dikkat ettiğim sürece normal çıkıyor etmezsem biliyorum zatwn birden uyku basıyor halsizleşip terliyorum
Burcukokpinar Ebruuuusalman cuma günü kontrolüm var umarım şeker demez hayırlısıyla inşallah sağlıcakla doğum yapalım hepimiz ☺️