Minnaksercecik Kızlar ben son adet tarihime göre 35+1 günlük ama doktor bana ultrason haftan önde gidiyor 36+5 günlüksün dedi şimdi ben ne hesaplarım kafam karıştı yani ben ne zaman Doğum yapacağım yapsam bile erken mi geç mi ayyy bilemedim kafam çok karışık birileri bana hangi tarihe bakmamı söylesin
Neroizm Minnaksercecik ultrasonda olculen haftadir aslolan. Son adet tarihi tahmini bir zaman verir yumurtlama icin. Gercekten yumurtlama olan tarihi bilemezsiniz cunku.
Yunusm123 Minnaksercecik benimde en çok merak ettiğim soru bu benim bebeğim de sata göre 27+5 USG ye göre 29+4 haftalık 🙈
Deletedmom0067 Minnaksercecik benim ultrasona gore oldu dogumum 10 gun fark vardi geri gorunuyodu adetime gore 40i bile bitirmistim ama ultrasona gore 39da sezryan oldum
Denizliche Son adet tarihini baz alıyor doktorlar arada 1 hafta oynuyor canım,benimde ultrasonda 4 gün fazla görünüyor hep
Minnaksercecik 1 buçuk hafta önde diyor ve ben cumartesi 37 hafta oluyorum ama normalde 35+3 yani ne yapsam ki kızlar bilen Yok mu cevap lütfen 🤔🤔
Sukranerolkaradag Ultrason haftası önemli demişti doktor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Son adet tarihi başlangıcını net hatırlamayanlara son haftalarda ultrason haftası geçerli diyor doktorlar.
Minnaksercecik Sukranerolkaradag Neroizm Teşekkür ederim o zaman ben ultrason bakayım doktor nasıl olsa kendi dedi
Yunusm123 Neroizm o zaman doğum falan hepsi USG ye göre olacak demi bana da doktorum böyle iri olmaya devam ederse USG ye göre alırız bebeği demişti de yine de kafam karışık işte
Neroizm Yunusm123 gebelik yasi dedigimiz durumu doktorlar amniyon kesesini tabandan tavana olcerek bulur ve buna gore hareket eder zaten. Siz de o yuzden onun olcumlerini dikkate alin.
Seyhan34 Minnaksercecik benim adet tarihime göre 15+6 ultrasona göre 16 arada 1 gün oynuyor ama sen adet tarihine göre düşün bence
Minnaksercecik Ben Çarşamba günü kendi doktoruma gideceğim geçen gittiğim doktor kafamı karıştırdı Çarşamba doktora sorarım olmazsa o ne derse eger ultrason derse az kaldııııı ya 37 oluyorum bugün ayyy heyecanlar heyecanlar 😍😍😍