Tgce80 Merhabalar Antep’te yaşayan arkadaslarim hangi doktorlara gidiyorsunuz kimden memnun musnuz ayrıca hastanelerin doğum ücreti hakkında bilginiz var mı
Asel2520 Tgce80 Hatem hastanesi nazire Öztürk 250 tlydi sanırım muayene ücreti benimki ikiz sezeryan 7 bin dediler tek bebek 3.500 heralde
Esrasenturk8 Tgce80 hatem yılmaz genco Ben cok memnunum kendisinden 250₺ muayene Ben epidural istediğimden onu sormuştum 4100 dedi 3,5 da normal sanırım
asosyalbiri Tgce80 Yurda Nur Açılmış a gidiyorum çokta memnunum 😍 muayene 450 doğumu henüz bilmiyorum… ikili taramayı da nokta polikliniğinde yaptırdım 120 tl ydi.
Ince_imral Ncr hastanesi Naz’an özdemir 34 haftamdan sonra oma gitmeye başladım çok çok memnunum 215 tl muayene ücreti Doğum 3000
Musabnannesi Asel2520 3 ay önce e 220 idi şimdi 250 mi oldu ay başı zam yapıyorlar herhalde bune yaaa ilk gittiğimde 120 idi
3oglanannesi Eboz yaptırmadım dr um down çıkarsa aldıracak mısın dedi aldıracak san yaptır yoksa zehir etme kendine gebeliği dedi düşündüm de haklı ense kalınlığı na bide burun kemiğine baktı ultrason da o kadar zaten test yüzde 100 sonuç vermiyor ihtimal sadece
3oglanannesi @“Eboz”# Eboz hepsi ihtimali verir hiçbirşey yüzde 100 değildir fazla takılmayın down çıkarsa aldırmak gibi bir niyetiniz yoksa tabi
Asel2520 Musabnannesi evet maalesef öyle bende kızıma hamileyken 90 tlydi 2 sene önce fiyat artışına bakar mısınız
Momcrowns Esrasenturk8 merhaba epidural dediğiniz epidural sezaryen doğum mu Bide hatem hastanesinde muayene ücretine öğretmen indirimi oluyor mu