Ayyyyysaaarp Slm kizlar yaa bn cola cok icerdim artık içmiyorum ama aliskanlik yemeklerle bisy icmeden yiyemiyorum..meyve suyu iciodum ama icme diyolarrr siz ne durumdasnz bu konuda
Gurbetkusu_43 Ayyyyysaaarp Elma suyu içirilirsin canım. Yada mevsimiyken evde limonata yapıp içebilirsin 😊
minik22 Ayyyyysaaarp meyve suyu sırf şeker hiç içmeyin bence eşim kola söyler genelde bende bi iki yudum alırım yada ayran kefir vs
Ayyyyysaaarp minik22 evet kefirde çok mantıklıii gerçekten cola bnde dayanamayip içiyorum valla bi iki yudum
star3star Ayyyyysaaarp yüzde yüx olan elma suyu içebilirsin yada evde çok az şekerle birliltr kuru kayısı kompostosu kaynatabilirsin hem çok sağlıklı hemde bağırsaklarına iyi gelir.malum hamilelikte kabızlık çok sıkıntı oluyo
trakyalikizce Ayyyyysaaarp ayran ya da şekersiz katkı ilavesiz meyve suları var onlardan tercih ediyorum
Melek1111 Ayyyyysaaarp çok nadiren kola içtim 2-3 kez .Su ,ayran ya da sade sodaya limon sıkın kola gibi olur en azından asitli
esmir Ayyyyysaaarp ben kuru meyvelerden hoşaf yapıyorum normalde de cola hazır meyve suyu içmiyordum zaten ayran da tüketiyorum yemeklerle 🌸