SedefPolat Her gebelik özel ve her doktor belirlediği zamanlarda çağırıyor fakat her şey normal ilerlerken ben 2 haftada bir gitmek istiyorum hem bebişi daha fazla görmek için, hem de daha kontrollü gitmek için, fazla mı stres yapıyorum acaba? Help ☺️☺️☺️☺️
Ayse_35 SedefPolat iki haftada bir gidiyoruz, bu hafta greve denk geldi kendimi iyi hissettigim için de gitmek istemedim, haftaya gidecegiz 37hafta bitmiş olacak 😇
__brna__ SedefPolat Valla en son 32. Haftamda gttim. Hersey normal gozuktugu icin 35. Haftaya sozlestik😊🙏 suan 34. Haftamdayim. Bakalim bundan sonrasi nasil olur🤷♀️
NezihaB38 34 hafta olduktan sonra iki haftada bir gel dedi 1 haftamız kaldı 37 haftalık olunca gitmiş olacağım 🥰😍
SedefPolat NezihaB38 çok çok yaklaşmış Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah ☺️❤️ Niye bilmiyorum ama çok sık gidince bi sıkıntı olsa hemen çözülebilirmiş hissi veriyor özellikle de güvenilir bir bağ varsa gebe doktor arasında ☺️
SedefPolat Sinoooom doktor değiştirmeseydim ben de öyle gidecektim ama 32ye zor dayandım kızımı görmeden 🤭😂
SedefPolat Suzanne tam olarak istediğim çağırma düzeni bu, özele gidiyorum yoğun bir doktor o yüzden böyle çağıracağını hiç sanmıyorum 🤓
SedefPolat Açıkçası 24. Haftada şehir dışına çıkıp doktorumu zorunlu olarak değiştirdim, bulunduğum yerde de her kontrolde şu ana kadar farklı bir doktora gittim ☺️ Her şey yolunda çok şükür ama doğuma kadar doktorumun da bebeğimi tanıyıp gözlemleyebilmesi için daha sık gitmek istiyorum bi taraftan da 🤭
Clk56 SedefPolat çatı 38 de yapıyormuş 36 da gelince muayene ücretsiz ya 10 gün ne olur ne olmaz gel nst bakalim filan dedi zaten normalde de ayda 1 çağırıyordu
Buuycu SedefPolat 28 e kadar 3 haftada bir gittik biz sonra 3 hafta da özlüyorum diye doktorumla konuşup 2 haftada bire indirdik 34. Haftadan itibarende her hafta gelebilirsin dedi 35deyiz dün gittik haftaya salı yeniden gideceğiz 🥰🥰🥰