MerveeD Elif5561 önce 1 koli almıstım dünde aldım bundan bir koli daha 24 paket yeterli olur sanırım bir süre
Melos12 Elif5561 yükle kuzum daha uyguna geliyor ben 1 koli aldım memnun kaldım oğlumda şimdi 2 koli aldım kızım doğucak ikisine kullanıcam 50 TL olduğunu görünce 2 2 alıyorum valla
Melos12 Elif5561 aynen 1 seferlik bişey olmaz 😂 ama güzel ıslak mendil ben hastane çantama direk onu koydum
MerveeD Elif5561 Sagolsun kuzemım 10 paket pamuk verdi önce onu kullanacağım ama ıslak mendıl bizede lazım olacak şimdi bıle oluyor uyguna bulmus Ken elimizin altında dursun dedik
MerveeD Elif5561 çok güzel😍 ne zaman dogumumuz bende yaptıracağım ama ne kadar önce yaptırılıyor bilmiyorum ıkı gun ıcersın de gelıyorsa ben doğuma yakın yaptırım
Elif5561 MerveeD ay benimde öyle kuzenim olsa 😅 eşimin mesleğinden dolayı ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz yanımda kimse yok bana bişey verecek 😂
Elif5561 MerveeD evet öyle gerçekten insan bu duygusal dönemde ailesini görmek istiyor ama hayırlısı böyleymiş 🤗
Glsh14 Ben 4 kutu aldim heralde baya baya uzun sure gider diye dusundum.ilk 2 kutuyu 45 liraya aldik.son iki kutuyuda 50 liradan aldik gittigidiyordan.ben begendim guzel mendil ☺️