Esrasenturk8 Yynpalya1 benim yeğenlerimin arasında 1,5 yaş var. Cok korkuyoduk annesi cok zorlancak diye. Allah yardım etti resmen. İkisi de kız büyüğü cok yaramaz ufaklık da bırakıyosun uyuyor kendi kendine uyumazsa da sessizce duruyor hiç zorlamıyor. İnşallah sizin de öyle olur.
Ayse_35 Yynpalya1 benmde kızım 7.5aylikken ikinci gebeliği öğrendim, ay sonu doğum olur diye tahminen, kızım ayın20de 16 aylık olacak. Biz heyecanla bekliyoruz, kızım çok seveceğini sevineceğini düşünüyorum, kardeş nerede diyorum gelip göbeğime sarılıp öpüyor 🤗🤰👣🧿
7171 Yynpalya1 oglum 9 aylıkken ıkıncı ogluma hamıle kaldım bayaaaa zorlu bır süreçtı bırını emzırırken dıgerını salladgım zamanlar cok oldu ama şükürler olsun büyüdüler büyük oglum 7 küçük 6 yasında vee bndekı nasil bır cesaretse 3. Yolda suan 13 haftalık😂😂
Yynpalya1 gulcicek0 hayır canım kaxa değil biz istedik nasip olursa eşim doğuya gidecek en 6 yıl doğuda olacağız en azından ikiside büyüsün istedim 3 yaşında olacaklar giderken ve benjm sağlık sorunları yüzünden olsun istedim ilerde olmaya bilirmiş
Yynpalya1 haklisinesracim hayır canım biz istedik doğu görevine gitmeden yapmak istedim ve sağlık sorunlarım var o yüzden.
Nezii Yynpalya1 Kuzenimde aynı şekilde kızı 5 aylıkken hamile kaldı. Psikolojisi bozuldu zor günler atlattı ama şimdi iki tane dünya tatlısı kızı var bidi yürürken diğeri emekledi birlikte büyüyorlar çok mutlu.