Gulpemberkan Deniz9306 Deniz9306 aynen önemli olan sağlık işte bizlerde merak ediyoruz istyoruzki tekmelere boğsunlarrr 😅😅😅 tuhaf 🤷♀️🤦♀️
Kasev 26 haftalığım ama 23 24 arası bebek hareketleri çok düzensizdi. 2 gün çok hareketli 2 gün çok durgundu. Doktor bu haftalarda normal olduğunu söyledi. 24 bittikten sonra düzene girdi şuan kıpır kıpır maşallah
Gulpemberkan Kasev benimkide suan oyle anlayamadım ondan kontrole gidince sorcam demmekki bi kaç hafta sonra düzene girer sizinkinin oldugu gibi .
Kasev Gulpemberkan bende endişe etmiştim canım neden bi günü diğer gününü tutmuyor diye Ama hem normal olduğunu öğrendim hem de sonradan düzene girdiğini gördüm. Merak etme sende daha çok büyük sayılmazlar😊
Gulpemberkan Kasev aynen de işte bizler bu duyguyu ilk yasadigimizdan itibaren sagliklarini düşünüyoruz yazdığım iyi oldu cok teşekkürler icimi rahatlattınız 🥰💜
Deniz9306 Nur-01-35 22.haftalarda gitmiştim iki hafta önceydi canım. Biri 550 digeri 603 dü. Dr normal dedi seninkiler nasıl. Benim çift yumurta ve ikiside kız🤲🏻