Nazlimom mervekss diyetle düşmedi insülin başladim doğuma az kaldi yarın son kez dahiliyeye muane olacağım doğumdan sonra şekerim devam edermi etmez mi diye
begonvilko mervekss bende de var diyet yapınca sınırı geçmiyor. Eğer yaramazlık yaparsam yukseliyor. Lahmacun ya da dondurma gibi şeyleri nadiren çok canım çekerse birazcık ağzıma atıyorum. Bir kare bitter çikolata atıyorum bazen ağzıma. Bizimki de can 😂
Villanelle Eskiden de insülin direncim vardı zaten. Yükleme testi için 24.haftayi beklemedik bile. 18.haftada direkt 75 gr yükleme yaptık ve tabii ki doğal olarak gebelik şekeri çıktı. Hemen diyete başladım
mervekss Villanelle diyetle düzeliyor mu kesin? yahu aşersek napcagız peki artık çikolata lahmacun vs yok mu mesela sizde :(
Villanelle mervekss tabii ki yok öyle doya doya. Çikolata bir kare falan, o da ayda yılda bir. Aşermeye inanmıyorum ben zaten
yerimseniben34 38hafta olduk 26dan beri diyet yapıyorum çok şükür dengede tutuyorum tabikide yasaklara uyuyorum yoksa önünü kesemem gebeliğe bağlı benim şekerim insaALlah doğumdan sonra gececek
Srpriz_bebek Seker yüklemesi nasıl yapılıyor 75mg eczaneden alıp gel dedi doktor onu içtikten sonra kan mı verecez hemen çıkıyor mu sonuç acaba 😁
Tugceasil Benim ilk gebeliğimde çıktı 24. Haftadan sonra yaptım diyet çok da iyi oldu hem sağlıklı beslendim hem bebek çok iyi kilo aldı ben de çok kilo almamış oldum 🙈şimdi 2. Gebeliğin başındayım bunda da muhtemelen çıkacak
Villanelle mervekss beyaz ekmeği bırak, denemediğim tam buğday, çavdar ekmegi kalmadi. Hepsi şekeri yükseltiyor maalesef. Ben tamamen kestim
yerimseniben34 Villanelle ekşi mayalı tam buğday emkegini öneririm oda 2dilim geçmemesi gerekiyor oda sadece kahvaltı da kullanın yemekleri ekmksiz yiyin ben öyle yapıyorum
Kbrkrt Villanelle ihenin organik tambuğfayınu dene canım benim bitek onda çıkmıyordu hiç yememek daha iyi tabi
Gamzeyasarr Villanelle bence de kesinlikle haklısınız bende gebelik şekeriyle mücadele edenlerdenim akşamları hep 160 170 üstü çıkıyordu bugün akşam hiç ekmek yemedim 96 çıktı
Nazlimom Anneoluyorummmm bi yükselio bi iniyo bugün son kez dahiliyeye gidicem bide nat ye dahiliye ye sor dedi kendi doktorum doğumdan sonra diyete devammı degilmi diye inş devam etmem😅