Pnrcnr Herkese merhaba . Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Bunun ardından bebeğimin haraketlerinde azalma oldu. Açıkcası biraz korkuyorum bunu yaşayanlar oldu mu ? Dr ulaşamadım, sekreteri ile görüştük normal dedi ama içime sinmedi malesef 😔
gamzosgamzos Pnrcnr seker yuklemesi ile alakalı degildir bence 2 gebeligimdede yaptirdim boyle bir durum ile karşılasmadım bazen bebisler daha az hareket edebiliyor denk gelmis olabilir
Mesaa Pnrcnr benimde şeker yüklemesi sonrası tetanoz aşı sonrası kan uyuşmazlığı iğnesi sonrası hep azalma oldu ama 1-2 güne eski hareketliliğine döndü hala öyle çok ayakta kaldığımda uzun bi süre hareket etmiyo 1-2 gün sonra hareketleniyo kötü düşünme canım bişey yoktur uyuyodur minik ☺️
papatya981 Pnrcnr bence bununla alakası yok yada psikolojik öyle düşünüyorsunuz çünkü 2 dilim baklavaya eş değer içtiğimiz sıvı
Leylasiva21 Pnrcnr aksine ben yaptığım gün kızım daha çok hareketliydi. Sol tarafa doğru uzan dinlen hissedersin
Pnrcnr gamzosgamzos inşallah tesadüftür. Teşekkür ederim 🙏 tecrübe edenlerden duyunca biraz daha rahatlıyor insan. Sağolun 🙏
Pnrcnr Mesaa içim rahatladı. Çok teşekkür ederim 🙏 miniğim benim iyi olsun da uyusun büyüsün inşallah 🙏❤️
Pnrcnr papatya981 tesadüf de olabilir. Biraz da tereddüt ederek yaptırdım dediğiniz gibi psikolojik de olabilir .
Deniz9306 Bende yarın yaptırıcam 50 gr çilekli içecek aldım. İnşallah bulanmam nasıl çok zor mu içiliyor
Pnrcnr Deniz9306 İçerken hiç zorlanmadım ama sonrasında çok hafif mide bulantısı yaptı. Ama dayanılmayacak gibi değildi. Sağlıkla atlatmanız dileğiyle ❤️
Leylasiva21 Pnrcnr büyük ihtimalle çünkü bende çok yoruldum günler kızımin hareketleri azaliyo dinlenince kendine geliyor
gizemkrgzl Pnrcnr bende şeker yüklemesi yaptırdığım zaman böyle bişey yaşamadım aksine daha hareketliydi bence yuklemeyle alakalı değildir içini rahat tut bazen uzunca uyuyabiliyorlar sonuçta