HHayalll YsmnD ilk defa duydum canım ne demekmiş ki o , yani yumurtlamayi goremesek de mi ilişkiye devam gerekli
YsmnD HHayalll valla bende ilk defa duydum instagramda okudum tıpta keserler bilmiyorum ama bayatlama yazmıştı ben adet bitimi sonrası hem testlere başladım hemde gün aşırı birliktelik yumurtlamaya kadar olmazsa düşün kaliteli oluyormuş o yüzden haftada en az 2 kez yazıyordu yumurtlamaya kadar ama ben valla bu ü görev edindim o zaman gün aşırı düzenli atlamadım instagramda birgebeningunlugu sayfası var orda bir sürü detaylar yazıyor bakın isterseniz
Cerennnn5858 Gulcingezer ben dün çift çizgi gordum. Bugün silik çizgi. Dünü değerlendirdim. Bugun kasık agrım var biraz. Ama 2 günde 1 değerlendiriyoruz. Sperm kalitwsi dusmemesi icin. Sorun olurmuki canim
Gulcingezer Cerennnn5858 yok en guzelini yapiyosn bgun siliklestiyse sen bgunu de atlama bgun onemli cnku snra bekle bakalm
Cerennnn5858 Gulcingezer evet dun degerlendirmedik ama bugun degerlendiricez. Heyecanla bekliyorum. Birsuru ilac kullaniyorum ari sutu bal polen propolis, inofolic combi, d vitamini, omega 3, yumurta guclendirici bakalim faydasi olucakmi 🧐