Berenn2 Merhablar bende PCOs var ayırmanız gereken şu çoklu kist anlamına gelen kistler mi var yoksa gerçekten sendrom sahibi misiniz , öncelikle bu bilinen yanlış doğrultudan çıkın , pcosun en büyük düşmanı kilo , kıllar bile kilo aldıkça artıyor . Yaşamış biri olarak anlatıyorum sağlıklı yaşam tarzına girene kadar lazer hiç bir işe yaramadı , beslenme şeklimi değiştirip kilo verdikten sonra azalmaya başladı ama bitmedi , suan da da hamileyim henüz artış olmadı azaldığı hali ile çıkmaya devam ediyor , lütfen üzülme sendrom olarak çocuk sahibi olman zorlasmadıkça çözülmeyen hiç bir problem yok ve benim pcosa rağmen çok şükür çocuğum da oldu , sağ yumurtalığım %90 dolu :( görünce dua ettim Allah şifalar versin stresss yapma sakın … eşinle de severek evlenince , kalben herseyi örtmeye meyilli olursan Allah tarafından bunlar hiç rahatsız etmiyor .. boynum da da siyah tüylenmeler vardı eşim normal de kardeşi kolunu almasa bile hoşuna gitmez ama çok şükür ben olunca gözüne batmıyor bile … çok karışık anlattım heralde 🧿 🥰