Pyrz_07 Ismailova 19+5 çoğu şeyini aldım toplu alma durumunuz varsa 30. Haftadan sonra yaparsınız ben indirim takip ederek uygun gördüğüm şeyleri aldım hep
GriMavi Ismailova 26 haftadayım henüz bişey almadım önümüzdeki haftalar dolap ve montessori yatak alıcam bakalım😇 kıyafet hic almadım bu ay sonu isimli hastane cıkısı sipariş vercem Doguma kadar da bir iki bişeyelr alırm yeter bence
Nur-01-35 Bende 23 hftalığım ama ikiz erken olabilir dedi doktor 7 yada 8 aylık. O yüzüden benim daha erken başlamam lazım. Daha bir şey almadım. Havaların ısınmasını bekliyorum internetten de alabilirim ama biraz gezinmek istiyorum
Esmaonur Ismailova ben cinsiyeti öğrendiğim günden beri almaya başladım. İnanın eksikler hiç bitmiyor. 33+5 olduk hala bir iki eksik çıkıyor. Toplu almaya durumunuz müsaitse 30. haftada alın derim ama o kadar çok masraf oluyor ki ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi
Kasev 26dayım ama bişey almadım henüz. 1 ay sonra toplu almayı düşünüyorum. O şekilde biraz maliyet ağır gelecek ama zaten yenidoğan dışında bişey almıcam kıyafet. Diğerleri de temel ihtiyaçlar
minikportakal Ismailova bende 26 oldum bugün canım bitti sayılır odasını yaptık geçen hafta biraz kıyafet alacağım onu da ailem alacakmış onların yanına gidince alıcam diğer herşeyi bitti şükür odasını dekor ediyoruz şuan ☺️
Kasev Ismailova o şekilde daha mantıklı çevremden de çok fikir aldım. Bebeğin gelişimine göre kıyafet alırım diye düşündüm. Bez de aynı şekilde 1 paket alıcam başta. Hem maddi açıdan daha rahat hem de bebeğin kilosuna göre almak daha mantıklı. Çok gördüm elinde bezi kıyafeti kalan
Miniginannesi8 Ismailova 29. Haftadayım sadece mobilya bebek arabasını falan aldık kıyafetleri yok daha ortada 🤦🏻♀️
Pyrz_07 Minigindunyasi diyenler oldu ama dinlemedik açıkcası çoğu kişide iyi yapmışsınız herşey gün geçtikce pahalanıyor dedi
Demirssmomm Ismailova bir an önce başlayıp tamamlamalısın. 29haftadan sesleniyorum sana ve bugün sadece beyaz olan 0-3 aylık kıyafetleri yıkadım. İçimi bi korku sarıyor en azından en küçükler hazır olsun diye düşünüyorum. Birde yatmak kalkmak hareket etmek zor oluyor. Sürekli uyumak istiyorum. Ne kadar erken o kadar iyi emin ol