SerenAlisa 38+3 artık gelsin istiyorum içimde patlamış gibi hissediyorum sizde durumlar ne bebişler kaç kilo
Ozlemmpapatyaa SerenAlisa 37 de en son 3600 şuan 38 oldum perşembe gidicem bilmiyorum aldı mı almadı mı kilo 🤷🏻♀️ ama ultorsan da cok yanılma payı da oluyormuş galiba öyle duydum
Nasaearth SerenAlisa 37+5 te 3150 gramdı yarın 38+5 olcak bakalım kaç kilo oldu inşallah çok almamıştır 🥴
Aycan051415 SerenAlisa 38+4de 3500 idi 39+3de 3800 bidakine 40+5de gidicem kaç olcak bakalım dogmayada niyeti yok zaten😅
powermom06 berf72 canim benim de karin cevresi 10 gun geride bu genetik bi durum ilk.gebeligimde de kizimin karni gerideydi bunda da geride artik.genetik oldugunu anladim o yuzden takma kafana
Bernako 38+1 de doğum yaptım.3500 kilo doğdu. Şuan 3150 de. Doktorumda zaten son muayenede 3600 falan demişti 100 gr oynadı.
Aycan051415 Aycan051415 tabi 500 aşağı 500 yukari olabilir diyo doktorum herseferinde bakalım kaç doğacak dogarsaa😅
berf72 powermom06 aynen benim de ikinci gebeliğim ve aynı sorunu işk gebeliğimde de yaşadım kesinlikle genetik bir durum çok haklısın bu durumu kanıksadım
yerimseniben34 Perşembe günü randevumuz var ozmn kdr 38+2olcaz bakalım bizim kilomuz ne kdr olmuş gebelik şekerin den dolayı diyet yapıyorum zayıfladım iyice insaAllah bebeğimi etkilememistir
Yusuf_alpin_annesi 38 haftaliken 3.200 dü şuan. 39+3. Olduk kaç kilo oldu bı fikrim yok muayeneye gidince ogrenicez bakalim
powermom06 Yusuf_alpin_annesi masallah valla benim bebeklerim hep minyon doguyo dogduktan sonra but but oluyor her yeri kilodan ama karnimda nedense kilolu bebek buyutemedim doktorum genetik dedi 😃ayni doktorum iki ayri dogum olunca . Benim ilk.bebegim 2800 dogdu 2500 e dustu sonra emdikce kilo aldi . Buda oyle buyuk ihtimal yani hic kimse endise etmesin genel sagligi iyiyse kilo boy genetik hallolur bi swkilde
berf72 ebru4567 hiç üzme kendini biliyorum elde değil ama inan ne yerdek yiyelim eğer genetik olarak minyonsa gıdım gıdım kilo alır yapacak hiçbir şey yok sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur inşaAllah 💗
ebru4567 berf72 aynen öyle oluyor demek ki ne bileyim ister istemez laf söyleyen oluyor yemedin mız miz falan genelde eşimin ailesi öyle dio ister istemez kendimi suçlu gördüm
berf72 ebru4567 bizde de öyle birde doğunca daha çok üstüne geleceklerdir sütün yetmiyor diye😁 hiç takılma derim. bana da belli bebek küçük karnın da küçük diyorlar 😂 e şimdi ne anlatayım bunlara diyorum gülüyorum:)