Gunesss1234 Ankara Yenimahalle eğitim araştırma hastanesinde doğum yapan varmı kızlar yada hangi devlet hastanesini önerirsiniz
Gunesss1234 Zehra9616 hangi doktoru tavsiye edersiniz şehir dışından geleceğim işk bebeğimde koru da yaptım ama bunu devlette düşünüyorum nasıl bir hastane acaba
SunnyG Riskli doğum ve mesai dışı doğum yaptırılmıyor diye biliyorum. İlk doğum da yaptırılmıyor diye duymuştum ama emin değilim.
Zehra9616 Gunesss1234 cihangir mutlu ercan Ilhami gül Özkan özcan bu 3′ü master resmen dogum konusunda ve hastahanede cok iyi
SunnyG Gunesss1234 ben özele gidiyorum. Devlet hastaneleri hakkında pek bilgim yok. Ama şehir hastanesini çok övüyorlar.
Kasev Canım şehir hastanesini çok övdüler bana ama sağlıkçı biri normal devlet hastanesi övülecek bi yanı yok dedi. Yarın gazide randevum var büyük ihtimal Orda devam edicem
Gunesss1234 Kasev Kasev gazi nasıl canım ben çok odaları merak ediyorum refakatçi konusunu oğlum var ailem ona bakıcak eşim kalıcak yanımda
Kasev Gunesss1234 kötü yorum duymadım gazi hakkında ama yarın görcem. Eğer takibe de alınırsam doğum hakkında bilgi alırım yazarım burdan