Meleknkkk Kızlar başlıkta da yazdığı gibi 9+6 günlüğüz. Nisanın 7sinde gidicez kontrole. Yani pek sanmıyorum ama o zaman cinsiyeti öğrenenilir miyiz siz kaçıncı haftada öğrendiniz 🥰❤️
Aysenkaya Meleknkkk ben 12. Haftamda öğrenmiştim canım 🥰 ama birazda bebişine bağlı bazıları göstermiyor ☺️
Lavantakokusu Meleknkkk canım henüz çok erken net olarak 16.haftada öğrenmiştim ben 14.haftada tahmin etmişti doktorum
AysuYavuz Meleknkkk benim bebiş 16 haftada gösterdi. 12 ve 14de gittim göstermemişti🙂saglıkla kucağınıza alın inşallah❤️
Meleknkkk Aysenkaya ne güzel 🥰 inşallah benim bebiş de gösterir gerçi babasıyla bana benzerse inadı göstermez 😂 artk çok merak ediyrm 😊
Aysenkaya Meleknkkk Bende çok meraklıydım normalde en mantıklı olan 16-17 haftalıkken baktırmak daha net sonuç alıyorsun ama ben dayanamamıştım 😂 şuan 17 haftalığım bugün gittiğimde tekrar sordum yine kız dedi 🥰 genelde biliyorlar 😊
glskyhn22_ Insallah sağlıkla alırsın kucağına canım cevremdekı çoğu kışı 12-15 haftalar aralıgı ogrenırken ben 21.haftada ogrendım 😂
Mercimek1234567 glskyhn22_ bende 17 haftaligim ve hala ogrenemedim 22 hafta detaylida dediler sizin bebeisinizin cinsiyeti ne acaba?
Meleknkkk Aysenkaya valla heyecan yapyrm böyle hemen biseyler almaya başlamak istiyrm ismiyle sevmek istiyrm 🥰 şuan karnımı severken üzümüm diyorum tuhaf oluyo 😂
Meleknkkk Lavantakokusu evet bilyrm canım erken olduğunu nisanın 7sinde tahmin edebilir mi diye sordum 😊
Aysenkaya Meleknkkk Ben gece 12 olsa da bir gün daha geçse diye bekleyen manyaklardanım o yüzden en iyi ben anlarım seni 😂😂😂
Meleknkkk Zehragniken tahmin de hiç sevmem biliyomusun canım insan arada kalıyo 😂 benim içime erkek gibi doğuyor ama hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Zehragniken Meleknkkk ay sorma valla bende hiç sevmem. 14. Haftam da %95 kız dedi ama kesin konuşmayınca tatmin olmuyorum malesef cumartesi 16+4 oluyoruz inşallah kesinleşir artık 👼
Meleknkkk Zehragniken hadi insallah canım sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli değil 🥰 sağ salim kucağına alırsın inşallah 😘