ilkanneligimmm Kızlar 27 haftalık hamileyim camlarımı silmem lazım annem uzak gelemiyor, sırf cam silmek için temizlikçi çağırmak istemiyorum camlarımı kendim silsem bir sorun olur mu sizce?
Bahar1508 ilkanneligimmm bir şey olmaz cok kollarını yukarı kaldırma düşme normal şekilde silebilirsin dikkat et yeter
Tugbadmr ilkanneligimmm olur yani baş dönmesinin ve dengesizliği en çok yaşadığımız dönem sonuçta Allah korusun bir tansiyonunuz düşse hiç o riske değmez
berf72 ilkanneligimmm kötü örenk olmak istemem ama 38+2 yim bugün bile mutfak camımı sildim 😁 ama ben her gün bir odayı sildim hem yorulmamak için hem de cam silerken başım dönmesin diye. doğru mu yaptım bilmiyorum siz dikkat edin ve merdiven falan çıkmayın Allah korusun. gebelikte baş dönmesi olur
SiibeLLa 33 haftalığım benim de temizlik yapmam lazım ama inan herşeyi yaparım.. cama asla dokunmam ve yükseğe çıkmam. ya eşim yapar yada yardımcı tutarım para gözüme gelmez . başım dönse düşsem canımdan da bebeğimden de olurum o şekilde düşen çok insan var. paraya bakmayın bence
berf72 berf72 ayrıca kesinlikle cam açıkken merdiven çıkmadım. hem kendim için hemde 2,5 yaşında çocuğum var o görse taklid eder çıkar diye yapmadım. benim camlar küçük silebildim. çağırabilirseniz siz temizlik için biriniçağırın
Mysaa ilkanneligimmm 36 ya kadar kendim sildim zaten sonda temiz kaldı gerek olmadı kimseye agırdan yormadan kendini silebilirsin canım arada da öyle ustunden gecersen temiz kalır zaten 😊
Eda_Esen ilkanneligimmm Bende 31. Haftadayım hafta sonu işim evde bende sileceğim oda perdeleri taksın yavaş yavaş yapacam artık