2_prens_annesi3363 Bilgisi olan varmi 13 martta beta hcg değerim 16.89 çıktı bugün verdim 63.22 yavasmi yükseliyor hizlimi iyimi kötümü hiç bilgim yok hala doktora gitmedim lütfen bilen biri yardımcı olabilirmi 1 gün arayla bu değerler nasıl?
Leylasiva21 2_prens_annesi3363 normal hergun iki kat artar hayırlısı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
_almirasmom nrsen son adet 1 subat ben cuma test verdım 2. Ye 118 cıktı cumartesı yogun bel agrısı ve lekenme ıle hastaneye gıttım dusuk dedıler sonra persembe pembe lekem geldı bıda kan verdım 181 olmus pzar bıdaha aldılar 231 olmus normal mı bu :(
Mylifebebis _almirasmom sen yazdığın tarihlere baktım çok yavaş yükseliyo perşembe günü tekrar kan ver istersen
Ozsvm 2_prens_annesi3363 herkeste farkli sanirim benim ilk 13.5 cikti 61 saat sonra 105 di 4 gun sonra 500 oldu onemli olan artisin iki kat artmasi en az 🤲
Mylifebebis _almirasmom değerlerin yükseliyo ama kaç gün arayla yaptın o hcg leri ve bu arada çok iyi dinlen lvabo harici ayağa kalkma taa ki bebişin sana tamamen tutunana dek 3 4 ay yat
_almirasmom Mylifebebis 2 mart 61 4 mart 118 5 mart 69 10 mart 181 13 mart 231 bole degerler gulum kan verdım gunler
_almirasmom Mylifebebis bugunde verdım kan persembe ultrason a bakcak tekrar dıs gebelıkten ve dusukten suphelenıyolar :( ınsallah onlar olmaz gulum ya
bir_pasa_annesi _almirasmom kuzum korkutmak gibi olmasın ama dış gebelik değerine benziyor bir inip bir çıkması