Cansuturk simdi yarin sabahin erkeninde yola cikdim doktora vardımm.Doktor saldi beni uktrasona dediki bebehim oyle bir inatci ters bebekki simsiki tutunmus sana oynuyodu minigimm.Benim 4 haftamdan beri kanama aalanim mevcut hemde cok cok buyuj 4 smmm cokk agir dusuk riskim vardi ve ben neredeyse o donemi bebegimle atlatdim yemedigim igne ilac kalmafii ama nafile fayda rrtmediii simdi oradaki birikinti kan vardiyaa o dışa vurup temizlenirkenn orada yeni bir kanama yeri yaratmiss kirmizi kan ondanmış damara zarar vermis herhalde dedi doktormmm bebegim orda haraket ediyor oynuyorduu.3 gunluk kan kesici seerumm 1 haftada yatak istiraheti vardi yat dinlen dedi gecicek.Demem o ki 4 haftamdan berii tam 13 haftama kadarr yatdim bennn ve o kadar zorlu surec yasadimki psikoljim alt ust oldu hamileligim zehir oldu bana ben bir mutlu olamadın hep korkarak geldim bu zamana kadarr ama bebegime cok guveniyorm o butun zorluklari asicak eminimmm annesi gibi hırslı inatcıı bebegimm.Artik suna inaniyorm sende suna inann bu kadar zorlu donemler gecirdimm hic kirmizi kanamam olmamisdi emin ol 2 gundur akitsigim kanin. Miktarini gorsen bayilmadan nasil dura biliyosunn diye sorardinn belkide 1 litreye yakin kanim gitdii benimm su gibi.Halbuki bu zamana kadar hic oyle olmamisdi eger bebek sahlikliysa ve sana tutunmussa onu kimse ve hicbisey yerinden edemez.Allah ona yasyaacak omur vermisse o gelicekdir oluk oluk knda akitsannn gelir.Doktorum bana dediki oyle hamielelr varkii 9 ayy harıl harıl kan dokuyorr sagsalim dogum yapio bebegide gayet iyii ama hamileler varki 2 kucuk lekeyle geliyor bir bakiyoruz bebek yokk kalp atisi yokk yaniii o bebek iyiysee o kanmış lekeymiss hepsii gecerr yeterki bebegin iyi olsn ben bu kadar kanamadan bile artik kork adim yerimde baskasi olsa korkudan belkide bi zarar almisdi 2 kucuk lekeyle bile tedirgin olanlar Allah muhafaza benim yerimde olsa acaba ne hale gelirdi litreyr yakin kirmizi kanim gitdi 2 buyuk parca kan pubtisi dusurdum ovuc ici kadar ama yinede brbegimdir diye bir an olsun aklıma getirmedim oan guvendim sende guven