hukukcuanne_06 Benim rüyama giriyo, kendimi bi kez aşerdiğim meyvenin tarlasında gördüm bi kez de köyde dalından toplamış dayımlsr ben poşetliyorum öyle gördüm. Onun haricinde çok bişi aşermedim sanırım
hunilimom sunaolmez bende sürekli rüyamda görüyorum 😂 erkenden çıkan birsey de degil ki pahalı da olsa alsam yazı bekliyorum
sunaolmez hunilimom ya bizim melekett hatta kirazın meşhur olan ilçesinde büyüdüm beğenirmiyim hiç şuan internette satılanlari ama çıkarsa kız sanada göndereyim bizim oralarda kaysidan sonra olur yani temuz Ağustos gibi
Yelizzzz34_ Ben kadayıf aşermiştim, akşam 10 gibi birden aklıma geldi ama gözümün önünde gitmiyor onu yicem o an yani başka çaresi yok 😂 eşim her yeri aradı hiç bir yerde yok yarın alırız dedi başladım ağlamaya yiyene kadar ağladım yiyince geçti ama 😂
Mylifebebis happycat sen öyle söyleyince canım çekti eşimi aradım istedim manavları gezdi bu mevsimde bulunmaz demişler internetten sipariş edin demiş manav 😂
Aytiii hamile kaldıgım daha bilmiyordum normalde et sevmeyen ben canım aşırı lahmacun çekti, eger lahmacun yesemde 1 taneden fazla tüketemem açlıktan ölsemde..ama 2 tanesini nasıl yedimse yuttum resmen)))
hunilimom sunaolmez bizim buralarda daha erken geliyor pazara felan ama memlekette bizim de Ağustos da çıkıyor
basakerdvn happycat aslında bilimsel olarak aşermek psikolojik birşey hamile kaldım hadi aşereyim moduna giriyoruz doğal bir istekten çıkıyor ve beyin acaba ne isterime geçiyor bence. Ben 7 aylık oldum sdeve bir gün ansızın ve hiç aklımda yokken boğazımda kestane tadı hisssetim bildiğiniz on saniye onu yedim sanki eşim hemen aldı geldi ama almasaydıda çok bişey olacağını sanmıyorum 😄 biz kadınlar birazda eşlerimiz sıkıntı yaşasın diye de yapıyor olabilirz 🤭🤭
mekutlu12 happycat tam olarak bende anlayamamıştım ama bi kaç kez canım birşey çektiğinde tadı ağzıma gelirdi aniden ve önemsemeyip geçiştirdiğimde rüyalarıma girerdi rüyamda da ona ulaşmaya çalışıp bi türlü yiyemediğimi falan görürdüm 😂
Brcnbysl happycat bende çok merak ederdim aşermek nasıl birşey ama aşerdiğindeki farklı anlıyorsun inan 😅 bir anda benim burnumda şeftali kokusu belirdi ve burnumun diğeri sızladı tabiri varya tam da öyle oldu :) gerçekten burnum sızladı kokusundan ve neredeyse şeftali diye ağlıcaktım 🥰 neyseki kocam ne yaptı buldu etti getittirdi ama 1 hafta bekledim :) şeftaliyi bir yiyişim var hayatımda ilk defa yemiş gibi bir anda 3 tane birden yedim 😅 tam kış zamanı aydından bulmuştuk bi marketten 150 tl ye 😅
nmtock41 happycat hamileliğimde 2 kere aşerdim yerken bütün hücrelerime yiyormuş gibi oldum dedim bu aşermek canın çok çekmesi de oluyor tabi koku burnuma geliyor ısıra ısıra yemek istiyorum bu canın çok çekmesi bence