Aslan02 Sinem044 8. Haftaya yeni girdim ben canım. Kusma felan yok sükür. Et tavuk ürünleri yiyemiyorum😄 sol ayağıma kalçadan vuran bi kramp giriyo bi haftadır da. Magnezyuma baslattı doktorum erken baslamıs bende😄 onun haricinde cok sükür bebisimle iyiyz🌹
KkubraOz Sinem044 bulantım var iştahsızlık, ayaklarımda üşüme , şişkinliğim var çok değil suyu bol içmeye çalışıyorum o iyi geliyor. Bu hafta biraz sivilcelenmem de oldu 🤣
Sinem044 Aslan02 benim 2 gündür mide bulantım kasık agrim vardı şuan birşeyim yoj normal korkuyorum birşey mi oldu diye cuma günü kontrolüm var o güne kadar içim içimi yiyor 🥲
Sblonbs Bende 7+2 deyimm bugün görmeye gittik bebişimizi, bulantım var maalesef, burun tıkanıklığı, baş dönmesi 1 haftadır kötü geçiyor 🥺
Sinem044 Sblonbs İnşaAlalh canım birde doktor en son gittiğimde kesen küçük demişti o yüzden biraz takıyorum ama hayırlısı
Sblonbs Sinem044 ben ilk hamileliğimi 20+4 de kaybettim çok kötü bir süreçti, sonrasında 2 tüp bebek tedavisi denedik olmadı. Şu an beklemediğimiz bir anda doğal yolla minicik bir bebişimiz var. Değerlerin hakkında belki fikir verebilirim bende
Sinem044 Sblonbs betam 2080 çıkmıştı 6+2 de görmüştüm onu hatırlamıyorum hiç doktor dedi ama unuttum o an üzüldüm
leylaakyol05 Sinem044 peki benim son regl başlangıç tarihim 4 şubat. Geçen hafta salı çift çizgi çıktı dün bta hcg 1976 çıktı kaç haftalık sizce 🙏🏻🙏🏻
menekse_18 leylaakyol05 canım merhaba son adet tarihlerimiz aynı ❤️yazmak istedim sormak istediğin birşey var ise sor bildiğim kadarıyla cevaplayayim
Sblonbs Sakın üzülme gerçekten psikolojimizle yön veriyoruz hayatımıza 🙏🏻 Pozitif düşün, iyi şeyşeleri çağır❤️ Belki geç döllenmedir morelini bozma. Çok huzursuz isen acile gidip muayne oluver 🙃🙃
Sinem044 Sblonbs İnşaAlalh canım hep iyiye düşünüyorum ama bir yanımda acaba var hayırlısı olsun diyelim🙏🌸
leylaakyol05 menekse_18 Kaç haftalıksınız tam olarak. Ben daha doktora gitmedim. Dün bta hgc 1976 çıktı. Benim kaç haftalık olup olmadığım konusunda bilgim yok
Yildizparlak leylaakyol05 canim son adet gününe göre gününü belirle mesela 4 Şubat son adet tarihinse 5 buçuk haftalık falan oluyor tam gününün belli olması için bebeğin kalp atışıyla sana kaç haftalık olduğu soylenir o zamana kadar belli olmaz