Aslicrn Selam kızlar son günler kaldı neler yaşıyosunuzz. Alt tarafta çok baskı var benim sürekli tuvalete gitme isteğim geliyo acaba yaklaştımı doğum sizede oluyomu
FDM220 Aslicrn benimde aynı birde kasıklarıma ağrı giriyor birden ve 4 gün önce de açık kahverengi çok az lekelenme olmuştu
sedaa09 Aslicrn benimde kasilmam cok oluyir hata oturunca felan kucağımda sanki biri oturuyormuş gibi☺️
Beyzan738 Aslicrn benmde öyle aşırı bı baskı var kasığımda ağırlık tuvaletim gelyor gelnce karnım sertleşiyor tutamyorm direk gidiyorm bide kasıklarda ağrı oluyor adet sancısı gibi sonra gecyor ..ama günlük sertleşiyor top gbi toplanıyor bı tarafta yarın kontrole gdcem bı sorcam bunu ..burda herkez buna iyi dgl gozuk dediler korktm
Happybsrn Aslicrn 37+1 aylardır baş aşağı duruyor ama benimkinin gelmeye niyeti yok🤣🤣 hareketleri de aşağı 🤗 yarın kontrol inşallah gün belirlemis sabırsızlık tavannnnnn👀👀
Aslicrn Beyzan738 benim belimde daha çok ağrı var kasıklarda olan ağrı doğum belirtisi olabilir bencede bi görünmende fayda var dinlenince vs geçiyomu
Aslicrn Happybsrn benimde tam 37+1 🥰 aynıyız . Ay benim kızda başaşağı aylardır ama gerçekten niyeti yok bugun kontrol var sezeryan için gün alırız artık bakalm kendimi gelicek yoksa biz mi belirlicez 🙈
Beyzan738 Aslicrn geçiyor kuzm arada giriyor öle sancı hemen gecyor Ama şu sertlesme ve byere yusyuvarlak toplanması sürekli oluyor
Happybsrn Aslicrn beni de kararsızlığa koyuyo bu durum sancı mı beklesem yoksa tarih mi istesem bilmiyorum 🥴 ama sabrım daralıyo, hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız,,tarih alınca yaz bakalım sana kaçını verecek
Aslicrn Beyzan738 o benimde sürekli oluyo yamuluyo resmen karnımda iyi bişey değilmiymiş o bana doktor yeri daraldı ondan demişti
tugce_ctnky03 @Aslicrn 36+2 olduk ama çok ağrım sancım var yürümekte bile zorlanıyorum koyu renkte akıntım da var sağlık ocağında kontrolüm vardı gittim artarsa kendi doktoruna git dedi eve geldim iç çamaşırım ıslanmış bu durumu yaşayan var mı normal mi hemen doktora da gitmek istemiyorum en azından tam suyum yada kan gelsin diye bekliyorum
Aslicrn Happybsrn bende öyle diyorm kendi seçsin istediği zamanı sancıyla veya su gelmesiyle vs gidiyim diyorm bi yandam dayanamıyorum doğsa diyorm kafamda deli sorular bugun konuşcaz haber veririm. Ama öncedem sorduğumda 38 de veriyorm tarihi demişti ben 39 istemiştim bi sıkıntı görmezsek bekleriz demişti sana böyle şeyler dedimi
Happybsrn Aslicrn işte bna da 23_30 arası dedi yani 38+3 ve 39+3 hafta arası oluyo bilmiyorum 39 beklemek yani arada bı kaç gün oynuyor burda 40 i gören de çok oluyo bilmiyorum ☹️ of çok karışığım