biruykusuzanne Cnsllll etli nohut, pirinç pilavı, türlü yemeği, havuç tarator, yayla çorbası 9 aylık oğlanla yarım yamalak oldu ama olsun 😃
biruykusuzanne nazosss kız şu salçalı makarnaya bayılıyorum ama ben yapınca salça tadından yenmiyor beceremedim bi türlü 😂 nasıl yapıyorsun Allah aşkına bi de hele 😂
nazosss biruykusuzanne salçayı çok katıyor olabilirsin bir de yağda iyice kavur azıcıkta su ekliyorum ben kayboluyor zaten 😂
nazosss biruykusuzanne tavayı önce ısıtıyorum sonra yağ ekliyorum bekliyorum salçayı kavuruyorum üstüne biraz su öyle tekrar kavuruyorum sonra makarna 😂😂
Tubaberen Dünden nohut yemeğim var yanına pilav yaptım yemek vardı ama kızımim canı hamsi balık kızartması ostemiş ekledik menüye napalim 😏
nazosss ikizleribeklerken Barbunyayı yazdan mı dolaba attınız acaba marketten mi alıyorsunuz canım çok barbunya istiyorda
ikizleribeklerken nazosss ben yazdan atmıştım ama bir kaç kere marketten de kuru olarak aldım önce biraz haşlayıp sonra pişirdim
nazosss biruykusuzanne kendim için kaşığın ucundan biraz fazla , eşimle ikimiz için yarıdan biraz daha fazla. Çok salçalı sevmem 🤦🏻♀️