Happybebegim Merhaba sevgili anneler. Başlıga yazmaya cekindim. Şey, bebek planlarken, şey yaptiktan sonra kac dk sonra dusa girip abdest alinabiliyor bilen soyleyebilirmi 😊
Sgnn Happybebegim doktorlara göre anında sperm gidiyor zaten. Ama yarım saat beklemekte fayda var. Özellikle belinizin altına biraz yastık koyarak
sumelegi Happybebegim sanırım sprunun cevabı bu [https://sorularlaislamiyet.com/cinsel-iliskiden-ne-kadar-zaman-sonra-gusul-almak-gerekir-suresi-ne-kadardir?amp]
2_prens_annesi3363 Happybebegim canm aynı anda kalktım gusül abtesti aldım ve hamile kaldım yani beklemekle alakası yok saniyeler içinde zate rahme ulaşıyor milyonlarca sperm 😊
[silindi] Happybebegim Kuzum valla ben yarım saat bacaklar yukarıda bekliyorum sonra hemen kalkıp duşa giriyorum
acemianneee_31 Happybebegim kadınlarda tuvalete girdikten sonra duş alınıyo diye biliyorum ama erkeklerde beklemek gerekiyormuş
Happybebegim acemianneee_31 hehbunu merak ettim bekliyp 2 kere tuvalete gidiyorum hatta emin olmadiğim icin dogrusu ne onu merak ettim tesekkur ederim
temmuzannesi01 acemianneee_31 hım tam tersi diye biliyordum kadınlarda akıntı gibi akıyor bir süre sanki
Deletedmom7373700 acemianneee_31 bence kadınlarda da bekleme süresi uzun olmalı boşalma değilse bile diğer türlü akmaya devam ediyor bir süre2 saat sonra bile bazen aktığını hissediyorum az az bence 3-4 saat beklenmeli ki tamamen emin olunsun
Happybebegim Deletedmom7373700 evet işte kimisi sorumu anlamamış bende bunu kastettim bebek olsun diye nekadar beklenmeli degil gusül abdesti almak icin iyice icimizdekiler aksip temizlenmesi kac dk onu merak etmistim ve biyerde duymustum abdest aldiktan sonra gene o sekil akinti gelirse gene abdest almak gerekir diye emin olmayinca burdan yazdım ama anlaşılmadı sorum
Deletedmom7373700 Happybebegim evet geneli bebek odaklı yazmış bence akıntı geliyor yine en azından bende oluyor tuvalete de çıksam ara ara az da olsa ben aktığını hissediyorum o yüzden acele etmiyorum evdeyseniz dışarı falan çıkılmayacaksa da bence aceleye gerek yok seviştik AA acelen kalkıp abdest almalıyım mantığı da çok doğru gelmiyor bana
Happybebegim Deletedmom7373700 evet haklisiniz bende öyle dusunuyorum bekliyorum da en az 2 3 kez wcye gidiyorum hatta duştan once