anayimbenanaa Valla bunu bile sorun eden biri oldum😅 ne kadar saçma bir soru diyebilirsiniz ancak atıyorum suyumuz geldi hemen hastaneye gitmemiz gerekti. Hastanenin acil girişinden mi giriş yapmamız gerekiyor? Yoksa bulduğumuz ilk kapıdan mı gireceğiz😅
Mrvsmt2502 anayimbenanaa acilden giriş yaparsanız direk muayene ederler diğer kapılar poliklinik falandır muhtemelen 😃
Esrasena anayimbenanaa Acilden girip kayıt actırrsınız hemen kadın doğum servısıne yönlendirirler zaten 🤗
Unlukacar anayimbenanaa ben normal yerden giriş yapıp doktorumun odasına gittim zaten aramıştım suyum geldi diye hemen kontrol edip başka bi bölümden doğum bölümüne alındım
Halime0638 anayimbenanaa ben acilden girdim zaten sancim var suyum geldi vs diye gidiyorsun acil bakiyor yani direk yatış veriyorlar seni ordan odana götürüyorlar kadin dogum servisine
Ceylin680 anayimbenanaa acilden giriceksiniz .zaten acilden iç koridora kontrol sancı ve doğum odasına geçiş var.dogum sonrası da sizi hasta bakıcı tekerlekli sandalye ile lohusa katına bırakıyor.ben doğum yaptigimda hasta bakıcı yaşlı bir kadındı beni kucaklayıp sandalyeye koydu içim sızladı dedim ben otururum siz kucaklamayin hayır dedi dikişlerin atar ona çok üzüldüm.allah herkesin yardımcısı olsun.