blueberyy00 Seymaben biz onceymisiz 16 gün sonra bu tez ne kadar doğru bakalım bende görelim bende çok merak ediyorum çünkü saçı olacak mı olmayacak mı 😍😍
Seymaben Demirssmomm batil inanc bile dehil ayol bunu ilk kim uydurdu acaba😅nasil bagdastirdi sacla mideyi😅
Seymaben Ayse_35 eski kadınlar biraz degisik nasil bi algi olusturmuslarsa inanmayanida inandiriyolar binsekilde😅😅😅
miyopmom Seymaben kizimda mide yanmasindan duramazdim gercekten sacliydi 😂😂hatta dogum aninda kafasi biraz cikinca ebe dedi saclarina dokunmek ister misiniz hayir dedim konsantrasyonum bozulur 😂😂 bunda hafif oluyor gerci cok bir seyde yiyemiyorum
Deletedmom_7156 Seymaben öyle bi mode yanması yasadimki 42 hafta boyunca anlatamam hiçbirsey fatda etmiyordu çocuğun çok saçlı olucak dediler inanmadim ama gerçektende doğduğu an bi baktim çocuğum öyle güzel saçları varki şaşırdım kaldım 😅
kizlarimm-06 Seymaben ilk kızımda acccayip midem yanardı çevremdeki büyükler saçı çıkıyor saçlı olacak diyorlardı kız bi doğdu barizz kell 😁😁😁 bu mide yanması tamamen bebeğin hareketleri ve yediğimiz yemeklerle alakalı kafanı karıştırma bacım sen :))