Michail Nasil gidiyor kizlar hamilelik? kacinci gebelik ?cinsiyet oyreneniz varmi ? 12 haftaya kadar cay bile icemiyordum sukur bu aralar daha iyyim ama hayla bazen koku aliyorum yediklerimden
Cigdemm1 Michail 13+5 bende 1 hafta falan oluyor bir şeyler yiyebiliyorum artık önceden ev yemeklerini düşününce midem bulanıyordu. Cinsiyet nasipse cuma gidemezsek salı günü öğrenecez inşallah 🙏🏻🥰
Michail Cigdemm1 Ben bir kere gitdim cinsiyet icin tahmin yapdi erkeye benziyor dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem bakalim ne diyicek
Cakmaafrodit İyi geçiyor gibi karnımda ağrı var Bi onu hissediyorum birde mide bulantısı onuda es geçmemek lazım😅 onun dışında bir problemim yok gibi sende de ağrı oluşuyormuydu?
Michail Cakmaafrodit evet bazen benimde karnimda agrilar oluyor dincelince geciyor is yapinca oluyor genelde
Dilek1001 13+1 benim de kızlar neler yiyorsunuz merak ediyorum böyle sebzeler bakliyatlar bebek için tüketiyor musunuz yoksa normal düzene devam mı
Cigdemm1 Dilek1001 ama sebze yine tüketiyorum salata yapıyorum ordan tüketiyorum sebzeli pilav falan öyle
Michail Dilek1001 Ben 2 gebeligim bu sefer fazla ozenmiyorum ne yaparsan yiyorum ama ev yapimi meyve sulari bolca tuketiyorum
Cigdemm1 Dilek1001 evet salça konusu bende de var bazı şeyleri yiyebilmek için azıcık renk alsın diye atıyorum
Ozlemsarap Yumurta ve soğanlı seyler agir seyler hhala yok hayatimda 13+6 dayız geçen hafta 2li taramada %95 erkek dediler ama geçen haftalara göre daha cok yiyebiliyorum -4 kilo ile devam 2 3 günde bir de kusmalara devamke💃
TURNAA 13+5 haftalık benim de bir kaç gündür batma şeklinde hafif kasık ağrım oluyor aranızda yaşayan var mı cumartesi günü doktora gideceğim