Nurcukk bana bekarken pko teşhisi kondu çocuğun olması zor dedi Doğum kontrol hapı içtim evlendim bi kaç ay sonra adet düzensizliği tekrar başladı yine gittim yine pko dediler ben yine Doğum kontrol hapını tedavi amaçlı kullandım 7-8 ay kullandım bıraktım adetim geçikti gittim Zeynep Kamil de kan verdim dedim doktor bey benim günüm geçmez erken erken adet olurum ben hamileyim bana günün geçti diye kendini hamilemi sanıyorsun sen pko lusun hemen çocuğun olmaz dedi dediği gibi kan sonucu negatif çıktı ama ben inatla hamielyim dedim 3. Kan testimde gebeliğim çıktı ve geç döllenme oldu hafta üstüne görme yaşadım bir oğlum var şimdi 4,5 yaşında şimdi yine hamileyim 7 aylık bunda da kendim zaten kullanıyordum Doğum kontrol hapını ama yazz falan alıyorum yan etkisi az 1 gebelik istediğime yakın 7-8 ay önce başladım bıraktım bıraktığım gibi de kaldım inanmayın şu doktorların abartmalarına pkonun tedavisi kilo vermek ve Doğum kontrol hapları he bu 2. Gebeliğimede 74 kilo ile kaldım takmayın kafanıza illa oluyor çocuk