matmazelsu Kızlar 4 haftalıkken gittiğimde kese görünmemişti. Doktor vajinal muayne ile bakmak istemişti fakat tedirgin olduğum için istemedim.Şuan 5+2. Ultrasonda ne zaman görünür? Ultrasonda görmek için ne zaman gitmem gerekir?
dezgi matmazelsu canım bende 5+2 leşe 6+2 de bebis ve kalp atışı göründü 🌼 en son beta ne zaman baktirdin kaç çıkmıştı
NslhnAltun5580 matmazelsu benim gittiğim doktor da alttan bakmak istedi bende tedirgin oldum karından baktı ve gördü 5 haftalıkken 8 de normal kontrol üm vardı kalbinide duydum çok şükür 🤲🏻❤️
Asiyearslan matmazelsu değer 2400 olduğunda gözüküyor , benimde gözükmedi idrara sıkışıp gel dedi o şekilde gözüktü küçük bebekler idrara sıkışmadan gözükmüyor . Sıkışmadan gitmek istiyorsan 7. Haftada gitmen gerekiyor .
1072PINAR Keseyi değerin 1500 u geçtikten sonra görebiliyor Doktorlar.Birkac gundaha bekleyip değerin iyice arttığında gidersen daah iyi olur.Belki kese içinde bebisi de görürsünüz:)
matmazelsu Asiyearslan Evet bana da idrarın sıkışık gel demişti ama gitmedim daha küçüktür yine gözükmez diye. Acaba diyorum 7.haftya mı bıraksam
Melekeroglu matmazelsu 7 idealdir keseyi de görürsün bebeği de görürsün kalbini de duyarsın misss gibi
Asiyearslan matmazelsu bende ayni oldu sıkıştım gittim gözüktü bence git için rahatlar gör kesesini en azndan bence ❤️
Michail matmazelsu Ben ilk bebeyimde 4+6 haftalikken gördüm keseyi ama bu seferde kalp atisi ve bebegi gormek icin 2 hafta sonraya randevu verdi stres oluyor insan vakit hic gecmiyor 2 bebeyimde de 5 haftalikken gitdim cunki kizimi emziriyordum bu sefer kese gorunmedi dis gebelik ola bilir dedi 1 hafta gereksiz stres yasadim en iyisi sen 7 haftalikken git stres yapmassin en azindan