edis22 Kizlar 22 haftalik gebeyim. Ve 1 haftadir bazen dondugumde veya kalktigimda sanki icerde gobegime birsey batiyor. Ama hep olmuyor bu 2 3 kere oldu. Bunu yasayan varmi? Sizce nedir bu batan sey cok endiselendim
csmaknc edis22 Benimde oluyor canım ya ben çok zayıfım diye öyle oluyor diye düşünüyorum büyüdükçe karnımın içi acıyor her hafta 1-2 gün oluyor sonra 5 gün rahatım 😂
Yasemincee Bende de oluyordu hatta bu gebelikte ilke göre daha fazlaydı. Göbek genişlediği için dediler. Birde magnezyuma başladım geçti daha 2 aydır tekrarlamadı. Çok acıtıyor çocuk içerde erime tırnak geçirmiş gibi bi acıydı valla
edis22 Yasemincee bendede sanki donerken gobegimin icinde sanki kalem veya sivri bisey var o batiyor. Yada sanki bebegin eli ayagi degiyor anlamadimki
Pyrz_07 edis22 değilmiş ister istemez bebek yukarı çıkarken göbek deliği gerginleştikce kaslardan dolayı o batma oluyormuş çok normal dedi doktorum
edis22 csmaknc yok acima degil beni.ki kizlar. Anneme soyledim bebegin dirsegi falanmis dedi🐣🥰 donerken falan bazen hissediyorum. Bende zayifim ondan hissedebiliyorum heralde🤷🏻♀️😇