Hanim78 Deletedmom34 12. haftada öğrendim cnm şu an 17+3 haftalık gebeyim çok şükür cinsiyet aynı özelde muayene oluyorum cnm ben
melkebtt Hanim78 ay canim cok erken ogrenmissin massalllah ben net olarak 16 da ogrendim insalllah degismez bende ozelde muayne oldum.. develtte olanlarin mi acaba bu kadae cok degisme vakasi oluyor
oznursrm Deletedmom34 Ben yarın kontrole gideceğim. 12+2 günlük hamileyim ama bebeğim 2 gün önden gidiyor.Bakalım 13. Haftamın içindryken bebeğim gösterecek mi cinsiyetini. ☺️👼🏻
Harunnisa Deletedmom34 ben 20+2 yim hala ogrenemedim düşünün yani bebek kendini saklarsa zor ogrenirsiniz benim gibi inatci benimki
melkebtt degisenler var mi peki kizdab erekege donen ben detayliya gidecemde degisir die tedirgin oluyorum kiz olmasina cok alistim 😁
Hanim78 melkebtt cnm bildiğim kadarıyla devlet hastanesinde 16 haftadan önce söylemiyor doktorlar ben 12 de öğrendim bugün kontrolum vardı 18+1 olduk değişmedi şükür özelde hemen söylüyor doktor
melkebtt Hanim78 biliyorum canik bende onun icin ozel muaynaneye gittim 16 haftalikken kiz bebek dedi .. acaba dedim devlette soylemek istemiyorlar ya bu kadar yanilma payi devlet hastanelerinde mi.cikiyor