Elif_ztrk kizim mayista dogacak mayisin solarinda yani ikizler burcu olacak ikizler gizemli ve anlasilmaz kisilikleriyle taniniyir ona gizem ismi nasil olur sizce cok eski bir isimmi☺️ yorularinizi bekliyorum annelrr
ozlemkzl3 Yani çok eski bi isim değil ama sırf ikizler gizem Li diye koymanız bilmiyorum biraz değişik geldi daha modern isimler var
Elif_ztrk ozlemkzl3 yok canim birden aklima geldi yazdim bende hergun aklima baska baska isimler geliyor da 🤣☺️
Villanelle Burçlara inanmıyorum ama ikizlere genelde dengesiz ve gıcık derler, gizemliyi ilk kez duydum. Gizemli olan akrep burcu diyorlar
zedan1903 Villanelle ne kadar ikizler tanidigim varsa illallah ettim onlardan dengesizlikleri yuzunden 😂😂
Sena_liya zedan1903 öyle deyip te ikiz annelerini korkutmayun lütfen.😉😁 Şaka bir yana her burcun insanında var öyle tipler bence…. Belki yukselenle kurtarırız diyeceğim ama burç takıntım ve inancım yoktur aslında
Elif_ztrk Sena_liya ama esim de ikizler cok zorlaniyorum onu anlamakta bigunu bir gununu tutmuyor surekli dengesiz
hukukcuanne_06 İkizler burcuyum ama zerre gizem yok her şeyimi herkes bilir😂 yani kızınız gizemli biri olsa siz bile çözemeseniz bunu ister misiniz 😱 aklıma bu durum geldi
Elif_ztrk hukukcuanne_06 istemem tabi aklimda cok isim var soylenisi kolay gizem ama dusunecem daha 🤣
zedan1903 Elif_ztrk benimde ablamla gorumcem ikizler ben gene bi sekil kaciyorum onlardan ama sen evin icinde napacan ahahah Allah sabir versin sana bol bol😂😂