Sonay didemsz valla benim geldi 3 saat sonra hafif sancım ve hafif pembe lekelenmen oldu bir santim açılmam olmuştu...
Momtobe Sabah bndede geldi ama ne kan vardi ne kahverengiydi kimi diyor 1 2 gun kimi dior bir hafta bile surer senin kanlimiydi 🙄
Damla________ Momtobe gelmeden önce ne hissettin peki bide gelen kan değilse be çünkü benim bildiğim nişan kanlı pihti şeklinde oluyor
Elfgny Ee kanlı değilse nerden anladınız ki nişan olduğunu🙄 duyduğum bildiğim kadarıyla kanlı sümüksü bişeymiş nişan. Öbür türlü akıntıyla nasıl ayırt etcezki hem?🤔
Momtobe Elfgny tıkaçmış buda bazen kanla karışıkmış bazen kansız ama kansız olduğu için rahimde tam açılma olmazmış netten okudum cnm kanlı olsa ztn hastaneye giderdim direk
Baharymk Kızlar ben 40+4üm şuan sabah nişanım geldi.. Kahverengiydi benimki pembe kahve karışık.. 1cm açılmam olmuş ama doğum yok hala 😓
Momtobe Baharymk Allah yardımcın olsun canım yarın ben akşam yatıyorum hastaneye suni yollardan tetiklemeler başlıycak keşke bi mucize olsa kendi gelse 😞