Melikezturk Siz hamile olduğunuzu nasıl anladınız hanımlar ben cok erken farkettim ve doktora gittim gerçekten hamile çıktım 😊 çok korktum psikolojiktir diye ama değilmiş çok şükür 😊
ikramuratyanik Melikezturk ben denize gittiğim gunun sabahi silik cizgiyle farkettim cok takmadim tabi basta ama oksurdukce gelen kasik batmasi denizde hissettigim sislik akşamına acile taşıdı beni sonrasi malum 🤷🏻♀️😍
Gulsahh Melikezturk adetime 10 gun vardi beta 11 di 2 gun snra tekrar verdim 33 falan oldu oyle ogrendik :) simdi 30 haftaligiz :)
Melinoee Ben öğrendiğimde beta hcg 10 du :) adetime 1 hafta vardı. Belki kimyasaldır diyip önemsemedim ama 2 gün sonra hasta olup acile gidince 20 küsürlerde çıktı :) şimdi 7 haftalık olduk ☺️
Elos Yannız 2+2 ilişkiden 1-2 gün sonrası oluyor. Hamile olduğunuzu öğrenmeniz imkansız 😂 4+2 olabilir. Son adet tarihinizin başlangıcını alacaksınız.
Elos Melikezturk 15 gündür yumurta döllenmiş. Ama gebelik tarihi yumurtanın döllenmesinden önceki 2 haftayı da kapsar. Onu da sayıyoruz yani. Hafta+ gün hesabında. Aslında ilk 2 haftalık gebelik süresince bebek yok. Yumurta halinde