Damlanur01 Kızlar 38 haftalığım yarın doktor kontrolünde çatı muayenesi yapılacak yapanlar bi bakabilir mi napılıyor acı var mı bide özel bölge temizliği yapmaya gerek var mı bide kaç dakka sürüyo
Minnosunannesiii Damlanur01 özel bölge temiz olmalı tabi hoş değil doktor bakıyor sonuçta insan rahat edemez doktordan da ziyade acı konusuna gelince kişiden kişiye değişir.3-5 saniye sürüyor
elfkara Bence yapın cok kısa sürüyormuş acı esiginize bağlı çok hissettim diyen de oldu hiç hissetmedim diyen de
Tugceelanaz Damlanur01 Devlette çartı muaynesi yapana denk gelmedim hiç ondan soruyorum ☺️ Sağlıkla gelsin inşallah
Tugceelanaz Ecenur1 Bana doğum için yatış yaptılar öyle baktılar ilk defa o yüzden tuhafıma gidiyor 😅
Poyrazinannesi01 Damlanur01 kız 9yle deme bende öyleyim 40 hafta olm cuma hala yapılmadı bence son dk sancim olunca olcak yani iki kere doğurmuş gibi olcm eğer açtım darsa
Damlanur01 Ecenur1 bana da doktor 41 e kadar bekleriz gelmezse suni sancı veririz dedi sende mi benim durumumdasın