eliff92 sonradan çok pişman olduk. Fetal DNA yı kendi doktorum yaptırmıştı ve sonuç temiz gelmişti. Bu yeterli başka teste gerek yok demişti. Tek arter haricinde bizim bir de kalpte arsa dedikleri bir damar mevcut. Hayati bi sorun değil ama down bebeklerde sık görülen bir damarmış. Ama normal insanlarda da bulunabilir dedi. Bu sebeple doktorum fetal DNA yeterli diyordu. Sonra üniv hastenesinde perinatolojiye göründüm. Bağırsakta parlama var, tek umbilikal arter ve arsa var sorun çıkma olasılığı %30 diye panikletti bizi. Dedik fetal DNA testimiz var. Olsun o tarama testi kesin sonuç vermez deyince biz bayağı panikleyip amniyosenteze tamam dedik. benim ilk bebeğim de erken doğum kaynaklı yürüme engeli var. Yıllardır fizik tedavi, nöroloji yoğun kontrolleri ile uğraşıyoruz. Üstüne ikinci bebek için de bu kadar kötü konuşunca biz panikledik. Fetal DNA dan sonra gerek yokmuş. Sonradan pişman olduk.
Şu an için de kilo almıyor olması moralimizi bozdu. İnşallah alır. En azından 2 kg ı geçsin diye dua ediyorum 🙏