gldn065807 Elifhtrl ben devlet takipliydim ama şuan özelde doğumum olacak inşallah imkan varsa tabiki rahatlık yönünden özel derm
Merveonay Elifhtrl ben ilk doğumumdada şimdi ikinci doğumumdada özeli tercih ettim hatta doğum paketi aldım ve çok çokta memnunum iki gebeliğimin ilk muayenelerinde devlete gittim denedim ve bana göre değil ama bu sorduğun soru maddiyatla göre değişecek bir kavram
Leylasiva21 Elifhtrl 30+1 haftalık hamileyim hem devlete hem özele gittim ilk günden beri hâlâ bile karar vermiş değilim. Özel çok pahali devlete güveniyorum
FatmaNur_27 Elifhtrl kontorle özele gidiyorum Allah nasip ederse doğumu da özelde dusunuyorum doktorumdan memnunum imkan varsa özel daha iyi tabiki
SWEETMOM2 Bnde özelde yapicam Allah’ın izniyle imkanın varsa özel tabi birde ilk doğum olduğu için 😊🌹
SeldaEroglu Ozelde olsa devlette olsa ayni aciyi cekiyorsun bence simdi devletteki hemsirelerde cok iyi davraniyolar eskiden ilgisizlerdi ama simdi gayet iyi sehir hastaneleri tertemiz ben aksaray ili icin fikrimi soyledim farklilik gosterebilir tabiki
Zisanince Elifhtrl benim ilk özeldi bebeğim kalp hastası doğdu haberimiz yoktu bunda devletten devam ediyorum gerekli er test tarama yapıldın doğumdan önce de sonra da diye