gldn065807 Gorkemm benim 29 haftada iki hafta geriydi 32 haftada yakaladı bir sıkıntı çıkmadı beslenmene dikkat et yeter
Mavi_ Gorkemm 34+2 günlük iken doktorum 2 hafta karın çevresi geride dedi kilosu da düşüktü baya. 1 hafta sonra gittiğimde yine aynı kilo almamış ve 2 hafta geride dedi sıkı takip ve düzenli beslenme istedi benden. Kuruyemis süt yumurta yoğurt meyve muz agirlikli besleniyorum umarım bu hafta gittiğimde kilo almış olur 🤦🏻♀️ 500 Gr eksigimiz var çünkü
vbvy1 Gorkemm Benim böyleydi protein ağırlıklı beslen dedi . Olabiliyormuş şimdi nasıl bilmiyorum 1 ay oldu gitmeyeli . Kilo alıyordu ama karnı geriydi genelde
Gorkemm gldn065807 ya bende 29 haftadayım bende de bugünkü kontrol de dedi ama ben zaten beslenmeme çok dikkat ediyorum kilosu filan iyi dedi ama orası geri de dedi aklıma takıldı ne yapılması gerekiyor filan bir şey de demedi
gldn065807 Gorkemm canım bana beslenmeni artır demişti doktorum bende kaşar yumurta çiğ badem çiğ fındık ceviz yoğurt et tavuk bakliyat ağırlıklı beslendim 32 haftamda gittiğimde haftasini yakalamıştı hatta doktorum neyle beslendin söyle gebelerime öneride bulunayım demisti Hıı tabiki meyve muz elma portakal sekerle sorunun yoksa bol bol tuket ama bir hafta çokta önemli degil gibi iki haftayı bile kafama takmami söylemişti doktorum
Gorkemm Mavi_ öyle besleniyorum özellikle dikkat ediyorum beslenmeme zaten kilosu da iyi dedi ama karın çevresine geri de dedi anlamadım işte
Villanelle 33+6 yım ve bebeklerimden birinde karın çevresi 4 hafta geride çıktı bugün. Tabii buna bağlı olarak kilosu da çok düşük. Perinatolog çok sorun etmedi, onemli olan kan akışı bozulmasın, suyu azalmasın ve hareketleri düzenli olsun yeter dedi.
Gorkemm Villanelle kilosuna iyi dedi ama bilemedim işte beslenmeme de çok dikkat ederim ne yapcam bilemedim