AsliEsila Bebetonun_motheri zofer çok kuvvetli bi ilaç yüksek ihtimalle faydası olur ama gebeler üzerindeki etkisi hala kanıtlanmamış olduğu için ben başlamamıştım
sedaa09 Bebetonun_motheri benimde doktorum yazmisdi da bana cok agir bir ilac oldugu icin hic kullanmadim ustelik raporlu bir ilac tavsiye etmiyorum ben hani agir ilac kullanip bebegi rahatsız edecegine kullanma mide bulantini cek
Benferus Bebetonun_motheri ben kullandım 26. Haftaya kadar doktorum güvenle kullanabilirsin dedi. Anında kesiyor bulantıyı
Burcin3725 Ben kullandım ve çok memnun kaldım hiçbir zararı yan etkisi olmadı ayrıca raporlu bir ilaç değil çok ağır bir ilaç falanda değil. Doktorum doçent ve kendisi yazdı bana :) Yaşam kalitemin artmasının tek sebebi zofer.
2cocukbianne Bende ilk çocuğumda doğuma giderken bile içmiştim hiç bir sıkıntı yasamadım yasam kalitemi artırdı aksine yoksa hiç yemek yiyemiyordum şimdi ki çocupumda da yatmadan 2 prilam içiyofum tüm gün rahat ediyorum
Nesliihang Prilam + zofer kullandıgım halde hiçbir işe yaramadı ikiside bende 18 haftaya kadar kustum hep
Pyrz_07 Bebetonun_motheri doktorum yazdı kullanmam için ama doğal yöntemlerle mide bulantımı hafiflettim hiç ilaç kullanmadım
BesteKc Bebetonun_motheri ben de kullandım ama ondan önce prilam dr, onzyd denedik. Onlar işe yaramayınca son çare kullandık. Çok da işe yaradı mı hayır… tabii o en korkunç bulantıları biraz olsun almıştı ama tamamen geçirmedi beni. 38. Haftadayım artık alıştım bulantıya. Hiçbişi içmiyorum …