ilknremrh İyi akşamlar kızlar 23+4 haftalığım pekmez aldım böyle kaşıklaya kaşıklaya yiyesim var bi zarari varmidır yada fazlası zararlı mı olur yoksa dilediğim kadar yiyeyim mi 😀 yiyenler var mi
hills ilknremrh Pekmezin bebeğe faydalı olduğunu biliyorum hatta ben de günde 1 kaşık tüketirim ama fazlası kilo yapabilir. Hem her şeyin fazlası zarar ☺️🌸
hills ilknremrh Pekmezin bebeğe faydalı olduğunu biliyorum hatta ben de günde 1 kaşık tüketirim ama fazlası kilo yapabilir. Hem her şeyin fazlası zarar ☺️🌸
Brlgry hills kesinlikle aç karna 1 kaşık kullanılması öneriliyor bende keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum sabahları bir kaşık yiyorum fazlası kilo garanti çok hızlı kilo aldıran bir şeymiş 😊
eesin21 ilknremrh ben sbhlari pekmezli yumurta yapiyorum öyle yiyorum yumurtadan tiksindigimden pekmezli yapiyorum cokta gzl oluyor tam tersi pekmez faydali ama herseyin fazlasida zararli dikkatli yedigin sürece bi skinti olmz:)
ilknremrh Teşekkür ederim kızlar ozaman kaşıklaya kaşıklaya yeme işini bırakıp dozunda yiyeyim zaten yeterince fazla kilo aldığımı düşünüyorum 😂
istanbulluanne Pekmezin fazlası zarar canm. Günde yarm çay bardağını gecmeyecek sekilde tüket. Bal içinde geçerli aynısı. Yoksa cok faydalı kan yapar 😊
ilknremrh Brlgry ayy korktum valla herkes kilo yapiyor diyince bende sabah 1 kaşık yerim ozaman iyiki sormuşum buraya😀
aysgl24 ilknremrh bende sabahları aç karnına çam pekmezi atardım ağzıma bir kaşık ama faydalı zararlı değil