Yrnnry Buse12- dıs etlerın kanadıgı ıcın oluyor canım benımde dılım kan oluyodu ve dıs etlerım cok sısmıstı gargra ve karbonatlı su yapın gargra yapın
Zero0 Buse12- aynı durum bende de var sabah ağzımın içi kan dolu uyanıyorum ve yastıkda da oluyo bazen.benim gün içinde de kanıyo diş etlerimden geliyo.diş doktoruna gittim bişey yok dedi gönderdi yoksa niye kanıyo bu anlamadım
Mnk16 Diş eylerim kanıyor olabilir gece canım , hamilelikte çok kanıyor benimde kanıyor ama sabaha kadar kurumuş koyu renk oluyor
Buse12- Mnk16 valla kan tukuruyorum resmen ya doktora gitcem pandemiden de gidemiyorum korkmaya başladım
Deletedmom727271 Canım bu bunun yeri değil. Senin bunu doktora anlatman lazım önemli bir durum olabilir olmayadabilir en iyi doktor bilir bunu. Çok geçmiş olsun 🤲🏼🌼
Buse12- Deletedmom727271 biliyorum az çok bilgi almak için yazdım yoksa doktoruma daniscam kontrolüm geldiginde
Mnk16 Kız arkadaşıma olmuştu ama ishali de vardı kan geliyordu ağzından hamile değil ama, sudan mikrop kapmıştı
1408 Buse12- ben de 4 ay çok kustum kan da kustuğum olmustu tabi ki ben de böyle oldu diye ya da bir başkasın da aynı durum olucak değil doktor bilir en iyisini tahriş olmustu boğzım