leylaakyol05 Geçen ay regl başlangıcı 4 şubattı. 10 gün geciktim. Geçen hafta salı çubuk testi yaptım çift çizgi kırmızı çıktı. Dün kan verdim 1976 ml çıktı sizce ben kaç haftalığım arkadaşlar 🙏🏻
hunilimom leylaakyol05 son adet tarihine göre 5 hafta felan oluyor kese gözükebilir de gözükmeye bilir de o yüzden bir hafta daha bekleyip doktora öyle gidebilirsin hayırlı olsun 🌸
superstar_00 leylaakyol05 Son adet tarihiniz 4 şubata göre gebeliğin 6. haftasındasınız. 5 hafta 4 günlük hamilesiniz (39. gün).
leylaakyol05 ezgikd teşekkür ederim ❤️❤️ peki kese ne zaman gözükür ne zaman kontrole gitmeliyim sizce
leylaakyol05 Teşekkür ederim güzell anneler ❤️❤️ peki kese ne zaman görünür ne zaman gitmeliyim hastaneye kontrole ❤️
ezgikd leylaakyol05 aile hekimine gidebilirsin folik asit kullanmaya başlaman lazım canım 7 hafta olduğunda gidebilirsin kadın doğuma hem tahlillerin yapılır hem de bebeğinin kalp atışını dinlersin :)
smglplt1453571 5+4 haftalık hamilesin cnm inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde rabbim kucağına almayı nasip rtsin
Busee2727 leylaakyol05 ağır kaldırma kendini çok yorma kimyasal kokulardan uzak dur inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına😊