biranneadayiyim Sumbulu bebiş daha minicik ama görmüşsünüz çok erkenden. Alttan mi baktılar canım özele mi gidiyorsun
Sumbulu Kızlar son adet tarihim 26 ocak bebeğin 7 haftalık olması gerekirken 5+5ultras9nda kalp atista minik minik var dedi bebegin adrt tarih gore cok kucuk dedi 10 gun sonra kontrol gel dedi sizde yasayan varmi skntilimi lütfen başına gelen yazsın raneks Progestan Prilam Yazdi
1Meltem- Sumbulu geç döllenme olabilir canım kuzenimin de öyle oldu ama sonralarda yetişti bebiş tarihine☺️
Pinar0 Merhaba, benim de son adet tarihime göre 9 gün geriden geldi, zaten normalde döngüm uzun 36-37 gün bu durumda yumurtlama geç oluyor döllenme de gecikiyor. 12 haftayı geçmiş olmamız gerekirken 11 hafta şu an.
Ponyo Olabiliyor böyle canım geç döllenme oluyor bazen. Benim de adet tarihimden bir hafta geride ve öyle sağlıkla devam ediyor şükür. 31. Haftadayım. İnşallah problemsiz ve sağlıkla büyür senin bebişin de kafana takıp stres yapma canım🥰
Bebek-C Ben de ilk öğrendiğimde böyleydim 9 günlük bi fark vardı geç döllenmedir dedi doktor. Şu an normal boyutuna yetişti hatta 2-3 gün önden bile gidiyor. Korkmayın siz beslenmenize ve moralinize dikkat edin yeter. ☺️
Bebek-C Sumbulu net hatırlamıyorum ama 12. hafta filandı sanırım. Belki daha önce yetişmiştir ama ben 4 haftada bir gidiyordum doktora o yüzden o hafta öğrendim.