Buket_dadas TBeyza malesef yemin edeeim ya benim sonsansım dı resmen kar yagmıstı yolarda kapalıydı diye necburi secimimdi halbuki acılmama var bebek iy hersey normal sancı vs yok suyuda 2 gün önce gitigimde yeterli demişti bildigin tepe taklak oldum bundan sonra ki dogumda allah nasipmederse sezeryen deil normali üsteliycem sonucu ne olur sa olsun
nese-kasap Deletedmom_30 seneyle ne alakası var 2022 de normal doğum normal olanı değil de önceden mecbur kalındığı zaman yapılan sezeryan mı normal oldu anlamıyorum sizi cevap verecekseniz eğer mantıklı cevaplar alalım
Eslemezgi Deletedmom_30 sene 2022 de olsa 2019 da olsa senelik bir tartışma değil gerçeği tartışmada değil sadece öğrenme ve bilgi edinmek için
AysunUgur Eslemezgi benim de aklıma takılan bi soruydu, normal adı üstünde normaldir, diğeri ameliyat 🤷🏻♀️ Ama gerektiğinde tabiki yapılmalı, sadece kadınların kendilerine güvenmemesini anlayamıyorum, bu bizim yaratılışımızda var sonuçta 🌸
pijamaboregi Eslemezgi niye sorguluyorsunuz anlamadım? Gidin ekonomiyi sorgulayın, ülkenin gidişatını sorgulayın. Eleştirmek için mi? Ha öyleyse eğer. Bende isteğe bağlı sezaryen olacağım çünkü paşa gönlüm ve kahyası öyle istiyor. Var mı sorun?
Deletedmom_30 Eslemezgi seni zeki 😁yani uzun uzun anlatcam ama anlattigima degmez demek istedm ama sende haklisin 😁onu bile anlamamissnz ki yazdiklarimi anlayacaktiniz😁
kalpatisi_ Eslemezgi ben en ufak adet sancısından bayılan bi insanım normal doğumdan korkuyodum ya bayılırsam? Ya bebeğime bişey olursa diye. Devlete gittiğimden dolayı normal doğurdum çok şükür bi sıkıntı yaşamadan atlattım doğumumu. Ama devlette değil de özelde doğum yapsaydım sırf bu yüzden sezaryana dönebilirdim. Eminim ki herkes normal doğurmak ister ama belli sebeplerden dolayı kendilerini bildiklerinden dolayı normali tercih etmiyolar şahsen onlara hak veriyorum. Önemli olan nerden çıktığı değil bebeğinin sağlıklı olup olmadığı. Sizde buna kafa yorucağınıza “ bebeğim sağlıklı doğsun yeter” gözüyle bakın burada herkesin o gözle baktığı gibi. Doğum seçeneklerine bu kadar karşı olmayın sonuç itibariyle iki çeşit doğum sonrasında herkes anne oluyo bebeklerini kucağına alıyolar.
Eslemezgi kalpatisi_ Problemi olması lazım bu uygulama ne için var bilgi edinmek için yardımlaşmak için merak ettiğin birseyi sormak için degilmi
Civcivinannesiii Eslemezgi sezeryan olmussunuz zaten olmus bitmis hala ne bu sorgu sual isteyen istedigini olur Bende sezeryan olucam itirazınız
Civcivinannesiii Eslemezgi ama siz şunu anlamiyosunuz zaten sezeryan. Olmussunuz ha olmadan sorsaydınız anlardık
kalpatisi_ Eslemezgi sizinki merak değil resmen rencide etmek. bu uygulamanın varlığı istekli sezaryan olucak insanları rencide etmek için değil yalnız. Siz uygulamanın seyrini yanlış anlamışsınız