3cocukannesii 30+4 💙benim bel ağrılarım yok ama alt bölgemde vajina da bazen ince sızı şeklinde ağrılar girip çıkıyor, Dr magnezyum verdi onu kullanıyorum, birde nefes darlığı yaşıyorum.
Oyku3005 Saelif hazırlıklar kıyafetler alınınca tamam fazla bişi almıcam hediye çok geliyormuş kızım olcak sizin
Saelif Oyku3005 benimde herseyim hazir cantam bile hazir bi kac sey var eksik oglum olcak insallah kizim var 8 yasinda 8 sene ara verdim 😍
Uysll Oyku3005 34+4 dün bütün gün yattım kasıklarım da adet olacakmis gibi ağrılar oldu bu zamana kadar güzel giden hamileliğim dünden sonra beni zorlayacak gibi 😊
Saelif Oyku3005 mahsallah hareketli olmasi cok iyi doktor bana hareketlerine dikkat et gunde 10 kere hareket etmesi lazim dedi
Srsdrs Oyku3005 işte sevinçten!😂 eskiden çok severdim ama beni kırıyo son zamanlarda..eşimin bana ilgisi sanırım onu kıskandırdı 😕
Oyku3005 Saelif bizimki kız ama doktor erkekle yarışıyor dedi🤣 Hele ki babasının sırtında abov resmen yürüneyi öğrendi🤣
alparslanin_annesi Oyku3005 çok kımıl kımıl surekli bir dalgalanma içindeyim carsiya inmek yolculuk yapmak dolmuşa binmek bizde geçmeye başlamış onu farkettim benden değil çocuktan dolayı sıkıntı ne zaman eve düşsem çocuk çekiyor e çocuktan dolayı bende tekmeler ve hareketler serteşti can yanıyor tuhaflık hissediyorum mideme şuan neler yapıyor onu da anlamış değilim aman yarabbim 😂 30 u iple çeken ben nereye düştüm diyorum ve artık doğum korkusuyla baş etmeye çalışma derdim de var 🙄
Oyku3005 alparslanin_annesi haha bndede gezmek istiyorum ama olmuyor bide bendede o korku var bizim sezeryan olck kç haftalıksınız 😊
alparslanin_annesi Oyku3005 30+4 deyim kuzu sezeryan mi normal mi ne olur bilmiyorum ne doktorum belli ne nerde doğum yapacağım nede ne doğumu yapacağım 😂 artik cocuk nerde gelirse orda olacağım kontrole zaten gidiyorum düzenli şimdilik sorun yok bakalim pozisyon suanlik makat gelişi saha çok değişir gibi de geliyor açıkçası
Blackcloud Oyku3005 30+5den hellöö, yarın gece 31. haftaya girecek miniğim nasipse. Ağrılı sancılı geçiyor genelde günlerim.
Blackcloud Oyku3005 Bazen çok sert vuruşları oluyor, ara arada sertleşiyor. Kızlar yaramaz oluyor anne karnında galiba, benimde ikinci kızım.😂🥲