msaslaner Hamile kalmak için verebileceğiniz tüyolar varmı, bebek düşünüyorum folik asit içmeye başladım, ne sıklıkla cinsel birliktelik yaşanmalı ..
Aybeniz_akkaya msaslaner merhaba canım. Birliktelik 1 ve ya 2 gün arayla yapılırsa spermden daha etkili sonuç alırsın. Yumurtlama günlerini de takip etmen önemli tabii. Allah hayırlı evlat versin inşallah. 😊
Butterfly_13 msaslaner merhaba günaydın canım ben bu ay Şubat ayı yani tüp bebek tedavisine gidiyorum vazgeçtim birde kendim yöntemlerimi deniyeyim dedim her sabah eşimle ben keçi boynuzu özü birer kaşık alıyorduk ve akşam içinde çörek otu tarçın bal karışımı yapıp yiyorduk tahminimce yumurtlama vaktin geldiğinde bol bol havuç ve ben denedim rabbim çok büyük gebeyim bu ay inşallah sende hamile kalirsin
msaslaner Butterfly_13 teşekkürler peki ilişkiden sonra herhangi biz pozisyon almak yada bellı bır sure uzanmak gereklimi
smglplt1453571 Haftada 3 gün ilişki ilişkiden sonra 20 ila 30 dk ayağa kalkma sırt üstü uzanan yeterli birde fazla stres yapma yani ilişkiye girerken bebek içinde değilde eşinle güzel vakit geçirmeye caliş çünkü ben öyle yaptım şuanda 10 haftalık hamileyim Rabbime binlerce şükür inşallah rabbim tüm isteyenler nasip etsin